Ανόρθωση: Νέα αρχή… μεγάλες φιλοδοξίες

Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα στη «Κυρία»

b b b sak 4716

Ώρα… επίσημων αγώνων για την Ανόρθωση που αντιμετωπίζει (19:00) τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, στον μοναδικό αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Μια νέα αρχή θέλουν να κάνουν όλοι στην «Κυρία» καθώς η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην μετά «Τιμούρ εποχή» και όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν να αρχίσουν τη φετινή χρονιά με το «δεξί». Με τον Ντάρκο Μίλανιτς πλέον στον πάγκο, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι είναι πολλοί, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου και όλοι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να διαγράψουν την περσινή κακή χρονιά της ομάδας.

Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Χάρογιαν που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με τον Κορρέα να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Όσο για το αρχικό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Σλοβένος τεχνικός: Ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας θα βρεθούν οι Αμπαρτζουμιάν, Kορρέα, Μπαϊσίνιο και Κορέια ενώ η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Αρτυματά, Πάντσεον και Εμπραλίτσε, με τον τελευταίο να έχει πιο προωθημένο ρόλο. Στα δύο άκρα της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Ουάρντα μαζί με τον Φερείρα και στην κορυφή ο Νίγκα.

Το έργο της ομάδας του Ντάρκο Μίλανιτς δεν θα είναι καθόλου εύκολο όμως, καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να της βάλει αρκετά δύσκολα όπως τις δύο τελευταίες φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ΓΣΠ με την ομάδα του Τακτακαλά να μετράει ισάριθμες νίκες.

24sports.com.cy