Απίστευτο! «Πέθαναν τον Ραϊόλα και ο ίδιος διέψευσε τον θάνατό του «Με… σκότωσαν για 2η φορά»

Απίστευτο μπάχαλο με την είδηση του... θανάτου του Μίνο Ραϊόλα, που μετέδωσαν μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα.

mino raiola Μινο Ραϊολα, Ποδόσφαιρο, σπορ

Σοκ προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η είδηση του «θανάτου» του Μίνο Ραϊόλα, όμως ο πανίσχυρος μάνατζερ βρίσκεται στη ζωή και δίνει μάχη για να κρατηθεί σε αυτή.

Αν και πολλά Μέσα στην Ιταλία και ολόκληρη την Ευρώπη έγραψαν για «θάνατο» του super-agent, οι πιο αξιόπιστες πηγές έκαναν λόγο για fake-news. Αν και ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν αναρτήσεις για συλλυπητήρια, σοβαρές πολιτικές εφημερίδες, όπως η La Repubblica, κατέβασαν την ανάρτηση, ενώ άλλες δεν την είχαν κάνει καν. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ANSA, έγραψε ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, άρα βρίσκεται στη ζωή και το οριστικό τέλος στις φήμες το έδωσε ο ίδιος ο Ραϊόλα με ανακοίνωσή του. «Τρέχουσα κατάσταση. Εκνευρισμένος επειδή για 2η φορά μέσα σε 4 μήνες με ‘σκοτώνουν’. Δείχνω ικανός να αναστηθώ».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γιατρός του. «Ο Μίνο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη». Την ίδια στιγμή, ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο που εργάζεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα δήλωσε. «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευδοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει να επιβιώσει».