Αυλαία στη δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με το Χέρτα-Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Stoiximan Logo scaled Coronavirus, Stoiximan

Η δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga ξεκινά με την αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στη Χέρτα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 21:30 και όπως σε όλα τα σπουδαία ματς, η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, τα προσφέρει με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

H νίκη της Χέρτα δίνει απόδοση 2.43, η ισοπαλία δίνει 3.84, η νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δίνει απόδοση 3.04, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.59 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.37. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1.47, ενώ το No Goal δίνει απόδοση 2.55.

Το να σκοράρει πρώτη η Χέρτα προσφέρεται με απόδοση 1.87, ενώ το να ανοίξει το σκορ η Άιντραχτ δίνει απόδοση 2.12 και μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να μπουν 2-3 γκολ στον αγώνα με απόδοση 2.17 και στα συνολικά γκολ 4-6 με απόδοση 2.52.

Όσον αφορά τα στοιχήματα των παικτών, εάν ο Κόρδοβα της Χέρτα σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, η απόδοση είναι 2.75, ενώ ο Πιόντεκ προσφέρει απόδοση 2.42. Από την πλευρά της Άιντραχτ, ο Σίλβα δίνει απόδοση 2.80 για να σκοράρει.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Χέρτα-Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cyκάθε μέρα.