Μπράιτον-Τσέλσι και Σέφιλντ Γιουν-Γουλβς με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και φυσικά Cash Out από την Stoiximan!

7B5BA215 1632 4895 AE1E 55BF169C6C3D scaled Stoiximan
Brighton's English midfielder Adam Lallana (R) vies with Chelsea's French midfielder N'Golo Kante (L) during the pre-season friendly football match between Brighton and Hove Albion and Chelsea at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on August 29, 2020. - The game is a 'pilot' event where a small number of fans will be present on a socially-distanced basis. The aim is to get fans back into stadiums in the Premier League by October. (Photo by Glyn KIRK / AFP) (Photo by GLYN KIRK/AFP via Getty Images)

Η πρώτη αγωνιστική της Premier Leagueολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Μπράιτον-Τσέλσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουλβς, με την Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, να προσφέρει τις σπουδαίες αναμετρήσεις με 0% γκανιότα*, αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα και Cash Out!

Συγκεκριμένα, στις 20:00, η Σέφιλντ υποδέχεται τη Γουλβς και η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται με απόδοση 3.52, η ισοπαλία με απόδοση 3.07 και η νίκη της Γουλβς δίνει απόδοση 2.55, ενώ το Over 1.5 γκολ δίνει 1.65 και το Under 1.5 γκολ δίνει 2.25.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.30 και το No Goal δίνει 1.57, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Σέφιλντ προσφέρεται με απόδοση 2.42, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Γουλβς στον αγώνα δίνει απόδοση 2.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΣέφιλντΓιουνάιτεντ-Γουλβς εδώ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας για την PremierLeague, η νίκη της Τσέλσι δίνει απόδοση 1.62, η νίκη της Μπράιτον δίνει 5.98 και η ισοπαλία δίνει απόδοση 4.60, ενώ μπορείτε να ποντάρετε στο Over 2.5 γκολ με απόδοση 1.78 και στο Under 2.5 γκολ με απόδοση 2.05.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.83, ενώ το Goal/No Goal δίνει απόδοση 1.91, με το να ανοίξει πρώτη το σκορ η Τσέλσι να έχει απόδοση 1.47 και το να σκοράρει πρώτη η Μπράιτον να δίνει απόδοση 3.05.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μπράιτον-Τσέλσι εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximanέχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΜΠΟΛΝΤ:

https://www.stoiximan.com.cy/

https://www.stoiximan.com.cy/apodoseis/sheffieldunitedwolves/6282798/

https://www.stoiximan.com.cy/apodoseis/brighton-hove-albion-chelsea-fc/6282797/