Μπροστά σε άλλη μια Ευρωπαϊκή πρόκληση του ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται τη Ρεάλ

95EBDC94 6A14 4AE1 AC9F D04BB03BA562 ΑΠΟΕΛ, Ρεάλ Μαδρίτης

Μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται απόψε στο ΓΣΠ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές Κύπρου, όσο δύσκολο και αν φαντάζει, θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη, έτσι ώστε να έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν την 3η θέση που δίδει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Αισιόδοξος ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση του Europa League παρουσιάστηκε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης. «Φυσικά και το πιστεύω γιατί το δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Είπα και στους παίκτες πριν το ματς στην Γερμανία ότι ξέρουμε ότι έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες, αλλά υπάρχει μια ρεαλιστική προσέγγιση. Στην Γερμανία πήγαμε και είχαμε από έναν βαθμό με την Ντόρτμουντ. Τώρα ο πίνακας δείχνει 2 βαθμούς το ΑΠΟΕΛ και 2 βαθμούς την Ντόρτμουντ. Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση», είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Οσον αφορά τον αποψινό μεγάλο αντίπαλο, είπε πως δεν υπάρχει φόβος αλλά σεβασμός. «Υπάρχει θάρρος περισσότερο. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να το χαρούμε και να δει και ο κόσμος μια ομάδα που θα το παλέψει», σημείωσε.

Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 και το ΓΣΠ αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε sold out από το περασμένο Σάββατο.

Πηγή: ΚΥΠΕ