Είπαν “ΌΧΙ” οι Βρετανικές Βάσεις στην Ομόνοια για το Δασάκι

Ψάχνει ξανά για γήπεδο η Ομόνοια

day8 ethnikos omonoia 2 kosmos dasaki Δασάκι Άχνας, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Ομόνοια Λευκωσίας, που βρίσκεται στην αναζήτηση γηπέδου μετά το όχι των Βρετανικών Βάσεων για το Δασάκι.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι Βρετανικές Βάσεις εξέτασαν το αίτημα της Ομόνοιας για να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το Δασάκι Άχνας, και εν τέλει αποφάσισαν να απαντήσουν αρνητικά στο αίτημα των «πρασίνων».

Όπως προκύπτει, οι Βρετανικές Βάσεις δεν μπορούσαν να παρέχουν αστυνόμευση στους αγώνες της Ομόνοιας για λόγους ασφαλείας.

Η ανακοίνωση των Βάσεων
Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η αστυνομία των Β.Β δεν θα υποστηρίξει την αίτηση παροχής αστυνόμευσης για αγώνες ποδοσφαίρου της Ομόνοιας στο Δασάκι Άχνας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/2022 λόγω ανησυχιών για τη δημόσια ασφάλεια και των πιθανών δυσμενών επιπτώσεων στις βασικές υπηρεσίες της αστυνομικής κοινότητας. Είχαμε συνεχή επαφή με το ποδοσφαιρικό σωματείο καθ ‘όλη τη διάρκεια από τη ημέρα της αίτησης και η σύσταση μας ήταν να βρουν έναν εναλλακτικό χώρο. Αυτή η απόφαση είναι σταθερή με τα αιτήματα άλλων κορυφαίων συλλόγων κατά τις προηγούμενες σεζόν όπου και πάλι δεν υπήρχε υποστήριξη από την αστυνομία.