Εντυπωσιακός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί τους Λέικερς του Λεμπρόν (ΒΙΝΤΕΟ)

imagew 56 NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο

Εντυπωσιακός για ακόμα ένα παιγνίδι ήταν ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μιλγουόκι στη νίκη πάνω στους Λέικερς με 111-104.

Σε έναν αγώνα αναμέτρηση σε δύο ομάδες που είχαν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, ο Γιάννης επικράτησε της προσωπικής μάχης με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε κάνει triple double.

Ο Γιάννης τελείωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους (6/11 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 7/10 βολές), 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Αξιοσημείωτο είναι πως τα πέντε τρίποντα που πέτυχε, αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Αντετοκούνμπο.

Μετά τη νίκη τους αυτή, οι Μπακς έχουν πλέον το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα με 25 νίκες και 4 ήττες, με τους Λέικερς να βρίσκονται στο 24-5.

Άλλο ένα αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι στις δύο ομάδες υπήρχαν στις αποστολές των δύο ομάδων και τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο. Στην αποστολή των Μπακς βρισκόταν εκτός από τον Γιάννη και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενώ σε αυτή των Λέικερς ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που όμως δεν αγωνίστηκαν.

Σε μια πολύ όμορφη στιγμή μετά το τέλος του παιχνιδιού τα τρία αδέρφια αντάλλαξαν φανέλες.