Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Κωστή – «Κάποιοι έλεγαν για πρωταπριλιάτικο ψέμα»

Στο ραδιόφωνο του Active και την εκπομπή «Τα λέμε όλα», μίλησε ο ατζέντης του Ιωάννη Κωστή, Δημήτρης Μασιάς σχετικά με την μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό.

Ο Κωστή, έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά ενώ το deal θα ολοκληρωθεί και τυπικά αύριο (15/10) όταν θα γίνει η συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Νέας Σαλαμίνας. Ο παίκτης, θα περάσει και από το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, για να γνωρίσει τον τεχνικό της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά:

Έγινε η συνάντηση με τον Ολυμπιακό; «Ναι, έχουμε βρεθεί και να πω την είδηση, έχουμε υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα και απομένει η αντιπροσωπεία του σωματείου αύριο να συναντηθούν. Απ’ ότι ξέρω είναι όλα συμφωνημένα και αύριο θα τελειώσει το deal».

Είναι για πέντε χρόνια το συμβόλαιο; «Ναι, για πέντε χρόνια».

Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή; «Σίγουρα, είναι ενθουσιασμένος. Όμως, μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή. Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του».

Τι είπε ο Λάζαρος στον Κωστή; «Είναι το θέμα των ημερών. Παίζει συνέχεια τ΄ όνομά του. Είδαν και τα παιχνίδια της Εθνικής και αναγνώρισαν το ταλέντο του. Ειδικά στο παιχνίδι με το Καζακστάν έδειξε ποδοσφαιρικές αρετές».

Τι ώρα είναι το ραντεβού των ομάδων και τι ώρα θα πάει ο Κωστή στο Ρέντη; «Το μεσημέρι ήταν το ραντεβού των ομάδων. Μέχρι αργά το απόγευμα πιστεύω θα έχουμε και ανακοινώσεις. Ο Κωστή στις 10 το πρωί θα είναι στο Ρέντη».

Επιβραβεύτηκε και η δική σου επιμονή έτσι; «Για να είμαι και ειλικρινής ήταν προσωπικό στοίχημα. Κάποιοι έλεγαν για φαντασιώσεις και πρωταπριλιάτικο ψέμα. Είναι μεγάλη μετεγγραφή και για μένα και για τον Κωστή και για τη Νέα Σαλαμίνα και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ήταν στοίχημα και για μένα. Όταν πήγε να χαλάσει η μετεγγραφή πήγα δύο φορές στην Αθήνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, τον πρόεδρο και τα μέλη για την υπομονή και την επιμονή, αλλά και τον παίκτη και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Μας υποδέχθηκαν με εξαιρετική φιλοξενία».

Πηγή: Sigmalive