Full Bet €10 χωρίς κατάθεση για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον STOIXIMAN!

image dt Advertorial, Stoiximan

Σούπερ προσφορά για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον Stoiximan, δίνει σε κάθε νέο παίκτη που θα κάνει εγγραφή από σήμερα 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου €10 FULL BET ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Συγκεκριμένα, όλοι οι νέοι παίκτες που θα κάνουν εγγραφή μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό STX2020 κατά την εγγραφή τους στο πεδίο του Promo Code και θα δουν στο λογαριασμό τους €10 τα οποία μπορούν να στοιχηματίσουν σε όποιον αγώνα επιθυμούν!

Μάλιστα, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στους αγώνες και τις αγορές που θέλουν χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, δηλαδή χωρίς να έχουν καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό τους ή να έχουν ολοκληρώσει την επαλήθευση του λογαριασμού τους.

Το FULL BET €10 θα παραμείνει διαθέσιμο για στοιχηματισμό μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Stoiximan!

O Stoiximan, Νο1 online εταιρία στην Κύπρο, πρωτοπορεί και στις προσφορές για τους νέους παίκτες! Στο site του Stoiximan δεν θα βρείτε μόνο τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως και μια ευρεία γκάμα αγώνων σε καθημερινή βάση με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα να ποντάρετε σε real time σε ΜΟΝΑ στοιχήματα με απίστευτα μεγάλες αποδόσεις.