Η σειρά της Pokka AE Kαραβά

9073267 web1 thinkstockphotos volleyball 186185803 ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ, Β Κατηγορία

H Pokka AE  Kαραβά ισοφάρισε σε 2-2 τις νίκες στη σειρά με την Αναγέννηση Δερύνειας  και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη σάλα των πρασίνων. Η σειρά πάντως με στόχο την πρόκριση θα  έχει σασπένς.

Η Pokka AE  Kαραβά μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ με συνέπεια να το κερδίσει με 25-21 σε 23 λεπτά. Η ομάδα του Καραβά έγραψε ταυτόχρονα το 1-0 στα σετ.

Ένα από τα πλέον συναρπαστικά σετ ήταν το δεύτερο με τους  κιτρινόμαυρους να επικρατούν στους έξτρα πόντους με 27-25 αυξάνοντας το προβάδισμα τους σε 2-0 σετ.

H Αναγέννηση έδειξε αντίδραση στο τρίτο σετ με συνεπεία να το κερδίσει  με 20-25 μειώνοντας σε 1-2 τον αγώνα.  Ωστόσο η ομάδα του Λέτσεφ ήταν πολύ καλή στο τέταρτο σετ κερδίζοντας με 25-16 γράφοντας το 3-1 σετ.

Pokka AE ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΕΦ): Χατζηφιλίππου Παναγιωτίδης,  Μπέντουτσκα,  Ράμμα  Καρκατσάνης Ντουγκριαρένκο – Λίμπερο: Θεοδούλου. – Αλλαγές: Axιλλέως Kαλαφάτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Γ. Γ. ΛΑΙΟΣ): Γκρόενβελντ, Καραγιάννης Μπράβο,  Στέποβιτς, Κ. Παπαϊωάννου,Στέκας – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Toφής.

 

Πηγή: goal.com.cy