Καυστική ανάρτηση για “Τάσος Μάρκου”: “Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε, δεν μας αξίζει”

67682286 2423000451281499 2760160350522310656 n Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου, Στάδιο Τάσος Μάρκου

Ο team manager της ΕΝΠ Φώτης Θωμά ξέσπασε μέσα από τα social media εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την κακή κατάσταση του γηπέδου “Τάσος Μάρκου” στο Παραλίμνι.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Θωμά:

“Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε.. Κάποιοι χθες με θράσος μας είπαν και κακομαθημένους που αν δεν ήταν η ΕΝΩΣΗ από το 1996 να χρησιμοποιεί το Τάσος Μάρκου θα καταντούσε στοιχειωμένο σαν τα Ολυμπιακά έργα της Αθήνας και θα βλαστούσαν δέντρα στις κερκίδες. 23 χρόνια χωρίς 1 € για πραγματική συντήρηση!

Ξεχνάτε κάτι , το γήπεδό δεν είναι της ΕΝΩΣΗΣ είναι δημοτικό στάδιο και πληρώνουν για αυτό οι δημότες. Ας το πάρει όλο ο ΓΣΕ να πετάει δίσκους αφού αυτοί ξέρουν καλύτερα, πήραν 6ψηφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ για να φτιάξουν το ταρταν! Αλλά αυτούς η επιτροπή τους είναι εκτός συνόρων.. Βλέπετε έχουμε γίνει μικρή ομάδα τώρα, περιπλανιόμαστε στη Β κατηγορία και δεν σας κάνουμε πλέων περήφανους..

Κάποτε ήταν πρώτα η ΕΝΩΣΗ και μετά το Παραλιμνι. Κάποτε μίλαγες για το Παραλιμνι και σου απαντούσαν για την Ένωση.. Δεν μας αξίζει , δεν σας αξίζει .. Πληρώνουμε παίκτες με τα λεφτά των φιλάθλων και τραυματίζονται στις προπονήσεις ελεω γηπέδων. Ταλαιπωρούμε 3 εργάτες να φυτεύουν γρασίδι στην κόλαση.. Ας το κλείσουμε.. Ας πάμε στο Δασάκι των 2000 κατοίκων που έχουν ιδιόκτητο. Έχουμε κουραστεί… Δεν μας αξίζει…”.

Πηγή: Kerkida.net