Κωστή: Τα τυπικά και υπογραφές για Ολυμπιακό

kostigiati Ιωάννης Κωστή

Τ’ όνομα του Ιωάννη Κωστή παίζει παντού. Τόσο σε ρεπορτάζ στον δικό μας τύπο όσο και στα ελληνικά. Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας βλέπει την καριέρα του να παίρνει άλλη διάσταση, όμως ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος, αν και γνωρίζει ότι είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Στην χθεσινοβραδινή συνεδρία του ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας επικυρώθηκε η απόφαση όπως ο ποδοσφαιριστής πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν, με το συμβούλιο να ανάβει το πράσινο φως.

Η βελτιωμένη πρόταση της ελληνικής ομάδας δεν άφησε αδιάφορη την ομάδα της Αμμοχώστου, το θέμα εξετάστηκε αρκετά σοβαρά, έγινε αναθεώρηση και η διοίκηση κ. Θουκυδίδη έδωσε το “ΟΚ”. Απομένουν τα τυπικά και είναι θέμα λεπτομερειών να ανακοινωθεί και επίσημα το deal. Ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές κατί το οποίο θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όπως μεταδίδεται, ο ποδοσφαιριστής δεν θα πάει Ελλάδα, υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ του ίδιου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, για συμβόλαιο από τη νέα σεζόν και τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πηγή: Sportime.Sigmalive.com