Μασιάς-Κωστή: Ξεκούραση στον Πειραιά μετά το συμβόλαιο-βόμβα στον Ολυμπιακό (ΕΙΚΟΝΑ)

εικόνα Viber 2019 08 12 19 52 52 Δημήτρης Μασιάς, Ιωάννης Κωστή

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά από χθες ο Ιωάννης Κωστή. Ο 19χρονος Λιοπετρίτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια και για τη σεζόν 2019-2020 θα παραμείνει δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες στον Πειραιά μαζί με τον ατζέντη του Δημήτρη Μασιά για να ολοκληρώσουν το deal. Ο φακός του FamagustaNews τους “συνέλαβε” σε καφεστιατόριο του Πειραιά όπου βρέθηκαν για λίγες στιγμές χαλάρωσης, μετά από τη συμφωνία με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, ο όρος που είχε θέσει η Νέα Σαλαμίνα να παραμείνει στο ρόστερ της ο διεθνής μέσος έγινε αποδεκτός και ως εκ τούτου τη για τη σεζόν 2019-2020 ο Κωστή παραμένει δανεικός στην κυπριακή ομάδα. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες ανάμεσα στα δύο club για να ανακοινωθεί το deal.

Ο Κωστή (παίζει στις θέσεις 6-8) είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000 και έχει συμβόλαιο στην κυπριακή ομάδα μέχρι το 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 26 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Πρόσφατα έπαιξε βασικός και με τους άνδρες απέναντι στη Ρωσία, για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για την ίδια διοργάνωση με τη Σκωτία αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, ο Ολυμπιακός άπλωσε τα μεταγραφικά του “δίχτυα” στη Μεγαλόνησο και άρπαξε έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος στο μέλλον του ενδέχεται να του δώσει αρκετά πράγματα. Τα χρήματα που έδωσαν οι “ερυθρόλευκοι” είναι λίγο περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Famagusta.News