Με σοβαρότητα και χωρίς υποτίμηση πάει στο Παραλίμνι η Ομόνοια

τάσος μάρκου Ένωση Νέων Παραλιμνίου, επανεκκίνηση πρωταθλήματος, Νέα Αμμοχώστου, Ομόνοια, Ποδόσφαιρο, Τάσος Μάρκου

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, πλησιάζει, καθώς το Σαββατοκύριακο θα έχουμε τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Έτσι και στην Ομόνοια, περιμένουν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση θέλοντας παράλληλα να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν πριν από τη διακοπή, δηλαδή να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι πράσινοι το Σάββατο (23/11, 19:00), θα ταξιδέψουν στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσουν την Ένωση. Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα, χωρίς ίχνος υποτίμησης. Το γεγονός πως η ομάδα του Παραλιμνίου είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν αποπροσανατολίζει σε καμία περίπτωση την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, που δεν έχουν άλλο στόχο από το να επιστρέψουν στη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, οι οποίοι θα τους διατηρήσουν και στα ψηλά στρώματα.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, η Ομόνοια αναμένει μεγάλη προσέλευση στο «Τάσος Μάρκου». Ουσιαστικά έχει στη διάθεση της 1600 εισιτήρια που αφορούν την Ανατολική κερκίδα και εικάζεται πως θα εξαντληθούν όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, οι φίλοι της ομάδας το έχουν δείξει έμπρακτα από την αρχή της σεζόν, πως βρίσκονται στο πλευρό της και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Φυσικά, είναι και ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τη μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή.

Πηγή: politis