Πήρε Ουντόζι για την επίθεση

udoji minsk Paralimni, Α Κατηγορία, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Στην απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Σαλόζε Ουντόζι με θητεία σε ομάδες της Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΝΠ. Ο Ουντότζι γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Λάγος, και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζούλιους Μπέργκερ.

Ήρθε στην Ευρώπη το 2004. Συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, με την Βίρεν Σαρντάνσκι, ενώ το 2007 μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το 2009 πήγε στην Ελλάδα και την Τρίπολη για τον Αστέρα, ακολούθησε η Ρουμανία (Άστρα Πλοϊέστι) και Βουλγαρία (Μπρασόφ), ενώ το 2012 πάτησε στην Κρήτη για τον Πλατανιά.

Ακολούθησε ο Ατρόμητος κι ο Άρης. Το 2014 τον βρήκε στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μινσκ, το 2016 στην Κίνα και την Qingdao Jonoon, ενώ το μισό της περσινής σεζόν ήταν στη Νορβηγία με τη Λίλεστρεμ, και το άλλο μισό στην Ελλάδα και στον Πλατανιά.

Ανακοίνωση: «Η ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήv συμφωνίας με τον Νιγηριανό (με Βουλγαρικό διαβατήριο) επιθετικό Σαλοζε Ουντοζι. Ο ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί στην Κύπρο την ερχόμενη Δευτέρα και αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

 

Πηγή: goal.com.cy