Σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες από αντισφαιριστές του Famagusta Tennis Club (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Ευρωπαϊκό τουρνουά U16 (κατηγορίας 3),που πραγματοποιήθηκε στο Nicosia Field Club από 19/09/2020 – 26/09/2020 αθλητές και αθλήτριες του Famagusta Tennis Club (Λεμεσού) έλαμψαν με την παρουσία τους.

“Βασίλισσα του τουρνουά” δίκαια χαρακτηρίζεται η αντισφαιρίστρια του ομίλου, Κλειώ Μαρία Ιωάννου αφού πήρε και τα δύο χρυσά σκήπτρα, ένα στο μόνο και ένα στο διπλό. Η νεαρή πρωταθλήτρια ήταν το νούμερο 1 του ταμπλό, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και μετά από μια αξιόλογη παρουσία στέφθηκε επάξια και δύο πρωταθλήτρια.

Αξιόλογη επιτυχία σημειώθηκε και στο μονό αγοριών από τον 14χρονο νεαρό πρωταθλητή Αντρέα Τίμινη ο οποίος αφού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό κατόρθωσε τελικά να πάρει την δεύτερη θέση.

Αθλητές του Ομίλου με επυτυχίες και στα διπλά! Στο διπλό αγοριών την πρώτη θέση πήρε ο Χρίστος Τίμινης ενώ ο ανεβασμένος Νικήτας Sclearenco την δεύτερη. Στο διπλό κοριτσιών τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ταλαντούχα Μαρίνα Μπαμπαλιούτα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου εύχεται σε όλους τους αθλητές του θερμά συγχαρητήρια και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγωνιστικότητα να χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές και στο μέλλον.

Famagusta.News