«Στραβοπάτημα» η Ανόρθωση – Τρίποντο για τη Δόξα

Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια

911BEACE 7FDC 4FF3 AF44 56B3F947A246

Η Δόξα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Μακάρειο κερδίζοντας με 2-1 την Ανόρθωση, η οποία έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Η ομάδα του Κετσπάγια δεν ήταν σε καλή μέρα και έπεσε θύμα έκπληξης στο Μακάρειο, με τη Δόξα να επιστρέφει στις νίκες και να πιάνει την Ομόνοια στην 7η θέση με 17 βαθμούς. Από την άλλη η Ανόρθωση έμεινε πρώτη με 26 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Σαντίκ στο 27’ και απάντησε ο Μανιάς στο 51’. Χρυσός σκόρερ της Δόξας ο Μέσκα που έκανε το 2-1 στο 57’.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά την ήττα από την Δόξα και τόνισε ότι το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Η δήλωση του:

«Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο, είχαμε ευκαιρίες. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο αντίπαλος στις μισές ευκαιρίες έβαλε γκολ, εμείς δεν βάλαμε».

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου μίλησε μετά τη νίκη από την Ανόρθωση και τόνισε ότι οι παίκτες θα πάρουν ένα μεγάλο πριμ και τον μήνα Δεκέμβριο.

Οι δηλώσεις του:

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές. Η Δόξα είναι καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο αρκεί να μας αφήνουν να παίζουμε τίμια και δίκαια. Είμαστε μια ομάδα με ηρεμία στα αποδυτήρια. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Είμαστε μια αγαπημένη ομάδα και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Είχαμε έξι βασικούς έξω, όμως καταφέραμε και ευτυχώς που ήρθε αυτή η νίκη. Τα παιδιά έβγαλαν καρδιά και πήραν ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Τα παιδιά θα πάρουν ένα πολύ καλό πριμ και θα πληρωθούν από τώρα τον Δεκέμβρη.

 

Πηγή: Sportime