Συγχαρητήρια σε Δημήτρη Κουμή για τη διαιτησία παρά την ήττα η Καρμιώτισσα

707C740C CA32 4DAA 9B01 C343EE4DA479 Δημήτρης Κουμή

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Καρμιώτισσα αναφέρεται στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΣΙΛ, εκθειάζοντας παράλληλα την διαιτησία παρά την ήττα της.

45FFCEDA 6F3C 405D ABF2 A138EBDECFBC Δημήτρης Κουμή

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι με την μπάλα συνεχώς να ανεβοκατεβαίνει σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με παρά πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες και πάνω απ’ όλα με αθλητοπρέπεια, δεχτήκαμε την πρώτη εντός έδρας ήττα απέναντι στο ΑΣΙΛ Λύσης, μια εξίσου ποιοτική ομάδα και με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστικούς στόχους όπως και εμείς.
Θέλουμε στο σημείο αυτό να συγχαρούμε την ομάδα του ΑΣΙΛ για την νίκη της, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαν στο χθεσινό αγώνα προσφέροντας αυτό το υπέροχο θέαμα στο φίλαθλο κοινό που είχε την τύχη να παρευρεθεί στο Κοινοτικό γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.

Θα ήταν επίσης μεγάλη παράληψη μας να μην συγχαρούμε το διαιτητικό τρίο (Δ. Κουμής, Α. Γεωργίου, Γ. Ιορδανίδης) για την άριστη διαιτησία του στο χθεσινό κρίσιμο παιχνίδι.

Τέλος αξιολογώντας σαν Δ.Σ. την μέχρι στιγμής φετινή πορεία, νοιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μας , αφού έχουν πετύχει η ομάδα μας να βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό μέσα στους ψηλούς στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν.

Ευελπιστούμε να συνεχίσουν και στο νέο χρόνο την πρωταγωνιστική τους πορεία και στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου να πραγματοποιήσουν το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο όνειρο της ανόδου στη Α‘  Κατηγορία.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και όπως ο Νέος Χρόνος φέρει ότι καλύτερο και πάνω απ’ όλα Υγεία !

Εκ του Δ.Σ.»

Πηγή: Kerkida.net