Τουρνουά βόλεϊ γυναικών από την Ανόρθωση Αμ/στου με συμμετοχή Παναθηναϊκού

162856 Ανόρθωση, ΒΟΛΕΪ, Πετόσφαιρα

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στην Κύπρο το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στο αθλητικό κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου που διοργανώνεται από την Ανόρθωση.

Πρόκειται για ένα τουρνουά που προέκυψε από μία συνεργασία της ομάδας από την Αμμόχωστο με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΠΕ.

Αναλυτικότερα το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης αναφέρει:

«Το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, συνεχίζοντας την παράδοση ανάπτυξης του υγιούς αθλητισμού και της πρωτοπορίας, αποφάσισε τη διοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεάπολεως και υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου με τη συμμετοχή των γυναικείων ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, της πρωταθλήτριας Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Τη διοργάνωση στηρίζουν με τη χορηγία τους η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου Χαραλαμπίδης Κρίστης και υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιου Κύπρου με τηλεοπτικό συνεργάτη τη Cytavision.

Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να δοθεί η δυνατότητα στους Κύπριους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν ψηλού επιπέδου θέαμα και να εμπεδωθεί το αίσθημα φιλίας και συναδέλφωσης ανάμεσα στις αθλήτριες, τις ομάδες και τις χώρες που εκπροσωπούν.

Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί να μετατραπεί σε μία γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, μέσω της οποίας θα προβληθεί ο τόπος μας και θα αναδειχθεί η κατεχόμενη Αμμόχωστος και η κατεχόμενη Νεάπολη. Πιστεύεται, επίσης, ότι το ΟΠΑΠ Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018 θα αναβαθμίσει τις σχέσεις των διοργανωτών με τις διαγωνιζόμενες ομάδες και τους φίλους τους σε όλα τα επίπεδα.

Είναι ένα αθλητικό συναπάντημα αθλητριών του βόλεϊ από τρεις χώρες με τη συμμετοχή ιστορικών και καταξιωμένων συλλόγων, που μπορεί να στείλουν τα σωστά μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και άλλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα γίνουν τις προσεχείς μέρες.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, θα διεξάγονται δύο αγώνες κάθε μέρα, ως ακολούθως:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018
18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός
20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018
18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα
20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
11:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάϊφα
13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση».