To καινούργιο Toyota Yaris Cross Adventure δείχνει ακόμα πιο SUV

Το μικρό αδελφάκι του RAV-4 ετοιμάζεται να έρθει και στην Κύπρο

TOYOTA YARIS CROSS ADVENTURE 1 Toyota, Yaris, Αυτοκίνητο, Νεό Αυτοκίνητο

H Toyota δείχνει αποφασισμένη να καλύψει τους πάντες και τα πάντα στην κατηγορία των SUV. Έτσι μετά το εισαγωγικό της μοντέλο, το Yaris Cross, που αναμένεται γύρω στο καλοκαίρι και στην Κύπρο, προχώρησε στην παρουσίαση και μιας νέας εκδοχής του, της Adventure.

TOYOTA YARIS CROSS ADVENTURE 5 Toyota, Yaris, Αυτοκίνητο, Νεό Αυτοκίνητο

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και από το όνομά του η εμφάνισή του θα έχει περισσότερη… περιπέτεια, δηλαδή πιο τονισμένα SUV χαρακτηριστικά προκειμένου να έχει και ένα πιο έντονο off road προφίλ. Έτσι οι προφυλακτήρες του και κυρίως ο εμπρός, έχουν διαφορετική σχεδίαση προκειμένου να δείχνουν πιο σκληροτράχηλοι, ενώ ο βασικός του εξοπλισμός θα περιλαμβάνει τόσο τις ράγες οροφής όσο και τις σκούρες ασημένιες ζάντες των 18 ιντσών.

TOYOTA YARIS CROSS ADVENTURE 3 Toyota, Yaris, Αυτοκίνητο, Νεό Αυτοκίνητο

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, ως επί το πλείστων στις λεπτομέρειές του, όπως κάποια χρυσού χρώματος στοιχεία στον πίνακα οργάνων και στις επενδύσεις στις πόρτες. Από κει και πέρα θα υπάρχει για τον πρώτο χρόνο των πωλήσεων και η έκδοση Premiere Edition με δερμάτινες επενδύσεις, ηλεκτρική πίσω πόρτα με αισθητήρα για άνοιγμα με το πόδι, Head Up Display, διχρωμία στο αμάξωμα και ειδικές ζάντες επίσης 18 ιντσών.

TOYOTA YARIS CROSS ADVENTURE 4 Toyota, Yaris, Αυτοκίνητο, Νεό Αυτοκίνητο

Από κει και πέρα το πλαίσιο, οι χώροι αλλά και οι κινητήρες δεν θα διαφέρουν από αυτούς του στάνταρ Toyota Yaris Cross. Έτσι λοιπόν οι τελευταίοι θα είναι αυτοί που κινούν και το Yaris με το υβριδικό σύνολο των 1.500 κυβικών να παρουσιάζει φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερο γνώρισμα του μικρού SUV της Toyota, ανεξαρτήτως έκδοσης, θα είναι η έξυπνη τετρακίνηση, που είναι εξαιρετικά σπάνια στη μικρή κατηγορία των SUV.

Οι πωλήσεις του νέου Toyota Yaris Cross Adventure αναμένεται να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.

TOYOTA YARIS CROSS ADVENTURE 2 Toyota, Yaris, Αυτοκίνητο, Νεό Αυτοκίνητο