To Top Gear βραβεύει το Renault Mégane E-Tech Electric

Το ολοκαίνουργιο Renault Mégane E-Tech Electric ανακηρύχθηκε ως το «Family Hatch of the Year» του Top Gear στα μεγάλα ετήσια βραβεία του γνωστού περιοδικού

Renault Megane E Tech 2022 1280 0b Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο

Το ολοκαίνουργιο Renault Mégane E-Tech Electric ανακηρύχθηκε ως το «Family Hatch of the Year» του Top Gear στα μεγάλα ετήσια βραβεία του γνωστού περιοδικού. Μετά την αποκάλυψη στο Σαλόνι του Μονάχου πριν από μερικούς μήνες, το Mégane E-Tech Electric παίρνει και την πρώτη του διάκριση.

Οι κριτές επαίνεσαν το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric για τη συναρπαστική του εμπειρία οδήγησης και τον πρακτικό του σχεδιασμό. Σχολιάζοντας τη νίκη αυτή, ο Jack Rix, συντάκτης του περιοδικού Top Gear, δήλωσε: «Το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric έχει ευελιξία στην οδήγηση. Στρίβει με ακρίβεια, διαθέτει εντυπωσιακή ακαμψία και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των οδηγών στο δρόμο. Υπάρχουν πολλά αρεστά χαρακτηριστικά όπως η εσωτερική του διάταξη, η διακόσμηση και οι προτεραιότητες του χώρου της καμπίνας του, καθώς και η εξωτερική του εμφάνιση».

Renault Megane E Tech 2022 1280 05 Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο

Το βραβείο απονεμήθηκε στη Renault κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τελετής απονομής βραβείων που μεταδόθηκε ζωντανά στη σελίδα και το κανάλι YouTube του Top Gear.

Renault Megane E Tech 2022 1280 12 Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο

Ως το πρώτο μιας νέας γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων που επωφελείται από την προηγμένη πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων CMF-EV, το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric προσφέρει αυξημένη απόδοση και εμβέλεια. Το νέο μοντέλο διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας: 40 kWh για αυτονομία έως 299 χιλιόμετρα και 60 kWh για αυτονομία έως 470 χιλιόμετρα. Η φόρτιση γίνεται ακόμη πιο εύκολη λόγω των πολλαπλών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της φόρτισης DC έως 130 kW για ταχύτερη φόρτιση, παρέχοντας φόρτιση έως και 299 χιλιόμετρα σε μόλις 30 λεπτά.

Renault Megane E Tech 2022 1280 2d Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο

Με το νέο λογότυπο της Sporting Renault, με συμπαγές αποτύπωμα και φώτα υψηλής τεχνολογίας, το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric πρωτοπορεί με τον κομψό σχεδιασμό του.

Renault Megane E Tech 2022 1280 15 Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο

Στο εσωτερικό, η καμπίνα προσφέρει ρεκόρ ευρυχωρίας με βέλτιστη άνεση και τη οθόνη νέας τεχνολογίας OpenR της Renault. Το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric προσφέρει τουλάχιστον 26 προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) που φέρνουν καινοτόμα συστήματα ασφαλείας και βοηθήματα οδηγού στην κατηγορία αυτή.

Renault Megane E Tech 2022 1280 33 Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο

Το Renault Mégane E-Tech Electric αναμένεται στην Κύπρο τους επόμενους μήνες.

Renault Megane E Tech 2022 1280 4f Renault, Αυτοκίνητο, ηλεκτρικο αυτοκινητο, Νεό Αυτοκίνητο