Eurovision 2020: Ο επικρατέστερος εκπρόσωπος της Κύπρου στο Ρότερνταμ

aa772770256ef697de3f7854b5ef89a2 Eurovision 2020, Rotterdam, Sandro Nicolas, εκπρόσωπος, Κύπρος

O 23χρονος ομογενής φέρεται ως ο επικρατέστερος, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της 65ης Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τα περισσότερα από τα ΜΜΕ της Κύπρου θεωρούν σίγουρη τη συμμετοχή του ταλαντούχου Sandro Nicolas με τα χρώματα της Κύπρου. Βέβαια μέχρι στιγμής το ΡΙΚ δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι σχετικό ωστόσο, όπως διατείνονται τα κυπριακά ΜΜΕ, δεν θα αργήσει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της μεγαλονήσου από τον ομογενή τραγουδιστή.

Αυτός είναι ο Sandro Nicolas

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Η μουσική, όπως συχνά λέει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του. Το 2018 συμμετείχε στο «The Voice» της Γερμανίας, φθάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε, διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν μεταξύ των φιναλίστ. Μιλά άπταιστα την ελληνική γλώσσα και συχνά πυκνά βρίσκεται στη χώρα μας είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους.

the voice 7 Eurovision 2020, Rotterdam, Sandro Nicolas, εκπρόσωπος, Κύπρος

Τα πιθανά υποψήφια τραγούδια

Ο Sandro Nicolas θα ερμηνεύσει –κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες– συνολικά πέντε τραγούδια και η κριτική επιτροπή του ΡΙΚ θα αποφασίζει το κατάλληλο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Οι τίτλοι των πέντε υποψήφιων τραγουδιών που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι οι εξής:

1. Μucho Calor (λάτιν τραγούδι)

2. Can’t Look Away(pop τραγούδι)

3. Never let you down(tempo τραγούδι)

4. My getta away (μπαλάντα)

5. Falling into pieces(up-tempo τραγούδι)

https://www.youtube.com/watch?v=5CoZyaS_yjw&feature=emb_title

Πηγή: sigmalive