🔴 Δείτε τη LIVE συζήτηση με τον Σχολικό/Εκπαιδευτικό Ψυχολόγο Ανδρέα Δημητρίου

Παρακολoυθήστε εδώ: Με τη δική σας συμμετοχή και ερωτήσεις - Παρακολουθήστε δωρεάν τη ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει το Famagusta.News σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:00 - "Τα παιδιά μας, ο εγκλεισμός της πανδημίας και η αλλαγή στη συμπεριφορά τους. Τί μπορούν να κάνουν οι γονείς;"

146139125 3765614323519316 48236380666750266 o 1 exclusive, FamagustaNews, FamagustaNews TV, LIVE STREAMING, LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το Famagusta.News διοργανώνει μία ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση με τον Εγγεγραμμένο Εκπαιδευτικό / Σχολικό Ψυχολόγο Ανδρέα Δημητρίου, BA, MA, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα.

“Τα παιδιά μας, ο εγκλεισμός της πανδημίας και η αλλαγή στη συμπεριφορά τους. Τί μπορούν να κάνουν οι γονείς;” Οι συνέπειες της πανδημίας και του εγκλεισμού στη συμπεριφορά των παιδιών, η απουσία από τα σχολεία, η εξάρτηση από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η νέα τάση ζωής.

Στείλτε τις δικές σας ερωτήσεις

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης ο εισηγητής θα μπορεί να απαντήσει σε σχετικές με το θέμα της συζήτησης ερωτήσεις που θα αποστέλλουν οι τηλεθεατές μέσω Facebook / YouTube καθώς και γραπτό μήνυμα SMS στο 99159661 (κανονική χρέωση).

Δείτε τη συζήτηση με τους παρακάτω τρόπους: 

Facebook:

YouTube:

Ο Ανδρέας Δημητρίου

Ο Ανδρέας Δημητρίου απέκτησε Πτυχίο Ψυχολογίας (2002-2006) και Μάστερ Σχολικής/Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας (2006-2009) από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με βαθμό Άριστα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του του απονεμήθηκαν βραβεία και υποτροφίες τόσο από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κύπρου όσο και από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συμμετέχει σε επαγγελματικά συνέδρια στον ελληνικό και διεθνή χώρο.

Είναι τακτικός μέλος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου. Επίσης, είναι μέλος και εθελοντής σε τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς και συνδέσμους που έχουν σχέση με την ψυχική υγεία των παιδιών και εφήβων.

Όσον αφορά την επαγγελματική του πείρα εργάστηκε ως ψυχολόγος στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. Σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και παράλληλα διατηρεί το δικό του γραφείο από το 2010 ως εκπαιδευτικός ψυχολόγος στην επαρχία Λάρνακας, με άδεια που χορηγήθηκε από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων, αριθμός 128.

Επίσης, διδάσκει μαθήματα ψυχολογίας σε ιδιωτικές αναγνωρισμένες σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εφαρμόζει προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης στα δημόσια σχολεία σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς καθώς και σε φορείς κοινοτήτων της επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Famagusta.News