ΣΩΤΗΡΑ: Χριστουγεννιάτικο Fashion Show την Κυριακή στην πλατεία

627

Με Χριστουγεννιάτικο Fashion Show στην πλατεία του κορυφώνει τις εορταστικές του εκδηλώσεις ο Δήμος Σωτήρας.

Διαβάστε επίσης: Επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια θα μοιράζει ο Δήμος Σωτήρας στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Ο Δήμος Σωτήρας φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται και φέτος τα Χριστούγεννα με τη διοργάνωση της καθιερωμένης “Χριστουγεννιάτικης Πλατείας” την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 14:00 μέχρι τις 20:00 στην οδό Σωτήρος.

Δείτε πληροφορίες για την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ

Από την εκδήλωση ξεχωρίζει η διοργάνωση ενός φαντασμαγορικού Fashion Show με τη συμμετοχή των καταστημάτων ειδών ένδυσης και υπόδησης της Σωτήρας Centro Moda Boutique, ZAKY for kids, Dorelian Boutique και Kosmeo Boutique-Moleski.

Τα οργανωμένα σύνολα της Σωτήρας θα συμμετέχουν με τα δικά τους περίπτερα και θα προσφέρουν απλόχερα στους επισκέπτες άφθονα χριστούγεννιάτικα ποτά, εδέσματα αλλά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00 θα υπάρχει ζωντανό Live Link με το Politia FM 106.7 και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Αντρέα Ζαμπά και Λουίζα Μιχαηλίδου.

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικο πρόγραμμα με μουσική, τραγούδι, χορούς, γυμναστική και ένα εντυπωσιακό led show. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με φουσκωτά, μασκότ, ξυλοπόδαρούς, παιχνίδια-μινιατούρες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζουν με τη συμμετοχή τους η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, η Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, το Ανοικό Σχολείο Αγίας Νάπας, η Μουσική Σχολή Μαριάννας Χατζηχρίστου, η Μουσική Σχολή Βασίλη Ευσταθίου και Μαρίας Κωφού, το Χορευτικό Τμήμα του Κέντρου Νεότητος Σωτήρας, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας, το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας, το Vision Dance Studio Παναγιώτα Μιχαήλ και το Flo-Step Fitness Studio.

Στο τέλος της βραδιάς θα γίνει κλήρωση με μεγάλα δώρα, όπως ένα Tablet Lenovo Tab 7 Essential αξίας €110, ένα Powerbank Canyon 10.000mAh αξίας €30, ένα Wireless Bluetooth Speaker Sony Αξίας €60, μία Δωροεπιταγή αξίας €50 από το κατάστημα ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Κινητής Τηλεφωνίας Σταύρος Ανδρέου και 3 δώρα από την εταιρεία “Α/φοι Πυρκώτη”.

Αξία Λαχνού €2.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις φιλανθρωπικές ανάγκες της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού Σωτήρας.

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News