62 σεφ στο “Δείπνο Αγάπης” για τα παιδιά του Απ. Παύλου στο Λιοπέτρι (εικόνες)

Συγκίνησε και πάλι η εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο, εδώ και 16 χρόνια, όπου οι σεφ της επαρχίας Αμμοχώστου μαγειρεύουν αφιλοκερδώς στο Δείπνο Αγάπης για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Παύλος στο Λιοπέτρι.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε φέτος με τη συμμετοχή 62 σεφ από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, οι οποίοι μαζί με τους μαθητές του τμήματος Ξενοδοχειακών Σπουδών της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου ετοίμασαν εντελώς αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία μπουφέ με περισσότερα από 20 διαφορετικά πιάτα.

Η συμμετοχή του κόσμου, ξεπέρασε, φέτος, κάθε προσδοκία αφού περισσότερα από 1.500 άτομα συμμετείχαν για στήριξη του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Παύλος με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται στο τέλος της βραδιάς πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά στην αίθουσα δεξιώσεων ΖΗΔΗΠΑ στο Αυγόρου.

Το Δείπνο έθεσε υπό την προστασία της η πρώτη κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία προσέφερε για τις ανάγκες του σχολείου, επιταγή ύψους 2 χιλιάδων ευρώ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι εκτός από τους σεφ, όλες οι πρώτες ύλες διατίθενται κάθε χρόνο εντελώς δωρεάν για τις ανάγκες του δείπνου από εταιρείες της περιοχής.

Famagusta.News