🔴LIVE: “Αμμόχωστος: Τα κρίσιμα διλήμματα των πολιτών” – Παρακολουθήστε ζωντανά τη διαδικτυακή συζήτηση στο Famagusta.News TV

Παρακολουθήστε ζωντανά τη διαδικτυακή συζήτηση από το Famagusta.News TV

KYKEM ENOTHTA 2 scaled exclusive, FamagustaNews TV, LIVE STREAMING, LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ, Κατεχόμενη Αμμόχωστος

Η Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας Αμμοχώστου του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.) σε συνεργασία με την ενημερωτική διαδικτυακή πλατφόρμα Famagusta News, σας προσκαλεί σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα “Αμμόχωστος: Τα κρίσιμα διλήμματα των Πολιτών”.

Η δεύτερη ενότητα της διαδικτυακής συζήτησης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα μέσω της σελίδας του Famagusta.News στο Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εισηγητές:

  • κ. Αχιλλέας Δημητριάδης, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
  • Δρ. Χαράλαμπος Χρυσοστόμου, Διεθνολόγος, Ακαδημαϊκός, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • Δρ. Μερσίλεια Αναστασιάδου, Διεθνολόγος, Επισκέπτρια Λέκτορας, Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
  • Παρέμβαση: κ. Χρύσανθος Ζαννέτος, Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου
  • Συντονιστής: κ. Ανδρέας Μορφίτης, Αντιπρόεδρος, Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, Κυπριακό Κέντρο Μελετών

Χορηγός Επικοινωνίας και μετάδοσης: Famagusta.News

Παραγωγή/Σκηνοθεσία: Μαρίνος Παυλικκάς

Ερωτήσεις οι τηλεθεατές μπορούν να αποστέλλουν είτε στο τηλ. 99159661 (κανονική χρέωση) είτε στο Facebook στο λινκ προβολής της εκπομπής αφήνοντας σχόλιο με την ερώτησή τους.

Με επιτυχία την Τρίτη η πρώτη Ενότητα της διαδικτυακής συζήτησης “Αμμόχωστος: Τα κρίσημα διλήμματα των πολιτών”

Με μεγάλη επιτυχία και με περισσότερους από 5,6 χιλιάδες τηλεθεατές ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη η πρώτη ενότητα της διαδικτυακής συζήτησης “Αμμόχωστος: Τα κρίσιμα διλήμματα των Πολιτών”.

Εισηγητές ήταν ο πρώην Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κύπρου και τέως Δικαστής στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γιώργος Αρέστης,  ο Νομικός, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου και Πρόεδρος Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, Δρ Χρίστος Κληρίδης, ο Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής για την Μεσόγειο Δρ. Κώστας Μαυρίδης, και ο Ανδρέας Συμεού, Ακαδημαϊκός και πρώην Μέλος της Διαπραγματευτικής Ομάδας για το περιουσιακό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη ενότητα της διαδικτυακής συζήτησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Χορηγός Επικοινωνίας και μετάδοσης: Famagusta.News

Παραγωγή/Σκηνοθεσία: Μαρίνος Παυλικκάς