Απόψε η Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση του Δήμου Σωτήρας

a 83 Χριστούγεννα

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων με την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου που θα πραγματοποιηθεί απόψε Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Σωτήρας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Φιλαρμονική Μπάντα “Αρμονία” Δήμου Παραλιμνίου, η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, το Voice and Performance Studio της Ιφιγένειας Χριστοδούλου, η Μουσική Σχολή Βασίλη Ευσταθίου και Μαρίας Κωφού, και το Elina’s Music School, ενώ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου θα ολοκληρωθεί με ένα εντυπωσιακό fire show.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με περίπτερα τα οργανωμένα σύνολα της Σωτήρας με διάφορα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες.

Στον χώρο θα υπάρχουν ξυλοπόδαρος, ο Winnie και ο Τίγρης καθώς και φουσκωτά και ξεχωριστά παιχνίδια για τα παιδιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση με μεγάλα δώρα, όπως ένα Tablet Lenovo Tab 7 Essential αξίας €110, ένα Powerbank Canyon 10.000mAh αξίας €30, ένα Wireless Bluetooth Speaker Sony Αξίας €60 και μία Δωροεπιταγή αξίας €50 από το κατάστημα ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Κινητής Τηλεφωνίας Σταύρος Ανδρέου. Αξία Λαχνού €2. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις φιλανθρωπικές ανάγκες της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού Σωτήρας.

ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Χριστούγεννα