Γύρισαν τον κόσμο με βέσπα και παρουσιάζουν το βιβλίο τους στη Σωτήρα

©worldvespa

Ο Δήμος Σωτήρας φιλοξενεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 8:00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, τον Στέργιο Γκόγκο και την Αλεξάνδρα Φεφοπούλου για να μοιραστούν μαζί μας εικόνες, ιστορίες κι αναμνήσεις απ’ τα 2,5 χρόνια που ταξίδεψαν με το βεσπάκι τους στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική.

Ο Στέργιος και η Αλεξάνδρα, θα μας αναλύσουν τα σχέδιά τους και θα μας μιλήσουν για το «Ρύζι & Χώμα» Ρύζι και Χώμα, το πρώτο τους βιβλίο – μια ταξιδιωτική αφήγηση με τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησαν τους 15 μήνες που πέρασαν στην Αφρική.

©worldvespa

Διοργανώνουν:

Δήμος Σωτήρας
Vespa Club di Famagusta
Famagusta MotorcycleClub Famagusta Motorcycle Club
Worldvespa

Χορηγός: Motorcycle tuning Siolas Spiros Ρυθμίσεις,βελτιώσεις, μετατροπές

©worldvespa

Λίγα λόγια για τους Worldvespa

Ο Στέργιος και η Αλεξάνδρα (@worldvespa) γυρνούν τον κόσμο, ταξιδεύοντας πάνω σε μια Vespa PX200. Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2013 τελείως ξεχωριστά. Για διαφορετικούς λόγους και με άλλα σχέδια ο καθένας, έφυγαν απ’ την Ελλάδα. Μοναδικό κοινό τους στοιχείο, η κοινωνικοοικονομική κρίση που από τότε έπληττε τη χώρα και που είχε επηρεάσει τις ζωές τους. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και λίγο καιρό μετά, ταξίδεψαν παρέα στη Νότια Αφρική και το Λεσότο. Η Vespa κατάφερε να σηκώσει και τους δυο κι από τότε συνεχίζουν μαζί. Σκοπός τους είναι να μη σταματήσουν αν δε δουν και την πιο απομακρυσμένη γωνιά της γης.

©worldvespa

Το ταξίδι τους

Οκτώβριος 2013 – Ιανουάριος 2015: Αφρική (Μαρόκο, Δυτική Σαχάρα, Μαυριτανία, Σενεγάλη, Μάλι, Μπουρκίνα Φάσο, Γκάνα, Τόγκο, Μπενίν, Νιγηρία, Καμερούν, Δημοκρατία του Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Ζάμπια, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Νότια Αφρική, Λεσότο).
Ιανουάριος 2015 – Μάρτιος 2016: Νότια Αμερική (Αργεντινή, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Βολιβία, Περού, Χιλή, Βραζιλία).

©worldvespa