Η παιδική παράσταση «Το πέταγμα του Ιωνά» έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας

Ο Δήμος Αγίας Νάπας και το Red Stage Theatre, σας παρουσιάζουν την παιδική παράσταση «Το πέταγμα του Ιωνά»

odigos theatro 1 1024x538 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, παιδική παράσταση

Ο Δήμος Αγίας Νάπας και το Red Stage Theatre, σας παρουσιάζουν την παιδική παράσταση «Το πέταγμα του Ιωνά», στο πλαίσιο του τρίμηνου θεατρικών παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας. της Κυριακή 14 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας. Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Ένα νεογέννητο παπιοχηνάκι, ο Ίωνας, όμορφος, όπως όλα τα πουλιά και τα παιδιά, έξυπνος και χαρούμενος, μαθαίνει όλα όσα έχει να του διδάξει η μαμά του, και ανακαλύπτει το ταλέντο του. Μεγαλώνοντας, αντιμετωπίζει μια άτυχη στιγμή, όταν χάνει τη μαμά του, την Ιώ Φτερωτού, σε μια καταιγίδα. Σε αυτή την καταιγίδα, έχει χτυπήσει το φτερό του, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Συνοδοιπόρος και φίλη πάντα δίπλα του η γλυκιά Ειρήνη, η Καρδερίνα. Όταν ο Ίωνας γίνεται καλά πρέπει να κάνει κάτι για να ζήσει. Αρχίζει να παίζει μουσική και γίνεται πολύ γνωστός μέσα απ’ τα τραγούδια του. Μα δεν σταματάει να ψάχνει τη μαμά του. Χωρίς αυτήν ούτε η αναγνωρισημότητα ούτε τα χρήματα που έχει κερδίσει του δίνουν χαρά. Είναι σίγουρος, και ελπίζει πως κάποιο τραγούδι του θα φτάσει στ’ αυτιά της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σενάριο: Νάνσυ Σπετσιώτη σε προσαρμογή και σκηνοθεσία της Ελένης Οδυσσέως / Στίχοι: Νάνσυ Σπετσιώτη, Ελένη Οδυσσέως Μουσική: Νίκος Παπαδόπουλου / Χορογραφίες: Γιώργος Οδυσσέως / Backdrop Art: Ιάκωβος Λοίζου. Κοστούμια και κατασκευές: Μικαέλλα Κάσινου.

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ειρένα Αβρααμίδου, Δήμητρα Χατζηγιάννη, Γεωργία Χρυσοστόμου

434841268 447545867805166 6225255558433108505 n exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, παιδική παράσταση