Κυνήγι Γνώσεων στη Σωτήρα με έπαθλο €300!

sjsjsjsj Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Νέα Αμμοχώστου

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου στη Σωτήρα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου μας προσκαλεί σε ένα Κυνήγι Γνώσεων το ερχόμενο Σάββατο με χρηματικό έπαθλο €300 για τους νικητές.

Όπως αναφέρει το ΚΕΠΛΗ Αμμοχώστου, “Αν θες να μάθεις περισσότερα για την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιούργησε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή και έλα μαζί μας στο Κυνήγι Γνώσεων: «Μαθαίνοντας την Ευρώπη», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2018, στις 16:00-18:00, στη Σωτήρα Αμμοχώστου.”

Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουμε καλύτερα την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για τους/τις νέους/ες μέσω ενός συμμετοχικού και διασκεδαστικού παιχνιδιού. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου και το PlanBe, Plan it Be it, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εκστρατείας ενημέρωσης Time to Move του Eurodesk.

Πώς θα λάβετε μέρος:

Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα 4-5 ατόμων ηλικίας μεταξύ 14-30 ετών. Στη συνέχεια, ο/η αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση με τα στοιχεία των υπόλοιπων μελών της ομάδας. Δείτε την αίτηση ΕΔΩ.

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 300 ευρώ!

Αναμνηστικά δωράκια θα δοθούν σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

TimeToMoveKepli Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Νέα Αμμοχώστου