Μάθε πώς να φτιάξεις το ιδανικό βιογραφικό το Σάββατο στη Σωτήρα

Το Βιογραφικό είναι ο καθρέφτης του επαγγελματικού Εαυτού κάθε υποψήφιου προς εργοδότηση. Είναι το μέσο που θα βοηθήσει τον εκάστοτε εργοδότη να σχηματίσει την πρώτη εικόνα για τον υποψήφιο που κάθεται απέναντί του και του ζητά μια θέση στην εταιρεία του.

Εάν σε ενδιαφέρει να λάβεις χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή του ιδανικού Βιογραφικού που θα σου ανοίξει πόρτες, όπως και να ακούσεις συμβουλές για μια επιτυχημένη Συνέντευξη, δήλωσε τώρα συμμετοχή στα Εργαστήρια που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σε συνεργασία με το δίκτυο EURES και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Η καμπάνια θα κορυφωθεί με την Έκθεση “Get a Job” στις 28 Νοεμβρίου, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη της Λεμεσού, όπου θα συμμετάσχουν εταιρείες από διάφορους κλάδους που έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα υλοποιηθούν μια σειρά από δωρεάν ενημερωτικά εργαστήρια διάρκειας μίας μέρας σε όλη την Κύπρο, κατά τα οποία οι νέοι υποψήφιοι σε αναζήτηση δουλειάς θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή του ιδανικού βιογραφικού που θα τους ανοίξει επαγγελματικές πόρτες, αλλά και να πάρουν μέρος σε διαδραστικές ασκήσεις για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Πέραν από τις κατευθυντήριες γραμμές για το πως να γίνει πιο ανταγωνιστικός ένας υποψήφιος, κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα υπάρξει ενημέρωση για προγράμματα απασχόλησης και ευκαιρίες εργοδότησης που ανοίγονται στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και παροχή προσωπικής καθοδήγησης από τους εκπαιδευτές στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Τέλος, θα γίνει πρακτική εξάσκηση για τον χειρισμό των προβλημάτων ή θεμάτων που μπορεί να προκύψουν συχνά κατά την εργασία.

To επόμενο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Επαρχίας Αμμοχώστου (Γρίβα Διγενή 39, Σωτήρα) 08:30-17:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.

Για ηλεκτρονικές Εγγραφές επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.imhbusiness.com/get-a-job-2020#εγγραφή

Για περισσότερες Πληροφορίες, αποταθείτε στην ΙΜΗ – τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, email: [email protected], ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com