Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου Σωτήρας (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

nmywiit3c7s Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση χωρίς πλαστικό στην επαρχία Αμμοχώστου διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο της Σωτήρας.

Η “plastic free” εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την προώθηση και ενθάρρυνση της μείωσης του πλαστικού μίας χρήσης και περιλάμβανε μόνο ανακυκλώσιμες ή χάρτινες συσκευασίες σε συνεργασία με το πρόγραμμα “Keep our Sand and Sea Plastic Free” του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI το οποίο εφαρμόζεται στην επαρχία Αμμοχώστου, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου.

FDG 1305 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Παράλληλα, στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη θα μοιράζονταν στα παιδιά δωρεάν οικολογικές οδοντόβουρτσες μπαμπού για στήριξη του έργου του Ειδικού Σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας Λάρνακας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι με παρέλαση παρέα με τη Φιλαρμονική Μπάντα Αρμονία του Δήμου Παραλιμνίου και χορευτικά σχήματα.

FDG 1315 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσικό πρόγραμμα από το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα και το Voice and Performance Studio Ιφιγένειας Σάρδαλου καθώς και από τη Μουσική Σχολή Βασίλη Ευσταθίου και Μαρίας Κωφού καθώς και χορευτικό πρόγραμμα από τις ομάδες χορού του Κέντρου Νεότητας Σωτήρας με χορογράφους τη Χριστίνα Ιωάννου, τον Κωνσταντίνο Σάββα και την Παναγιώτα Κύπρου και τη Σχολή Χορού Vision Dance Studio με χορογράφους την Παναγιώτα Μιχαήλ και τον Κίρι Κλεοβούλου.

FDG 1332 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή των καταστημάτων ένδυσης της Σωτήρας, ZAKY for Kids, Dorelian, Motivi και Kosmeo Boutique.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Θάνου Καλλίρη.

FDG 1149 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Στον χώρο στήθηκαν περίπτερα από τα οργανωμένα σύνολα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στα οποία πωλούνταν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και χειροτεχνίες καθώς και από τις Fella Twins οι οποίες δημιούργησαν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες γευστικές δημιουργίες.

FDG 2216 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σωτήρας ευχαρίστησε την Επιτροπή Πολιτισμού, τον επιστάτη και το εργατικό προσωπικό καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Χορηγοί φιλοξενίας: Limanaki Beach Hotel, Jello Cafe Restaurant, Second Cup Ayia Napa, Grosseto Coffee and Wine

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν από το “Foto Di Georgia” (αδειούχοι επαγγελματίες φωτογράφοι).

FDG 1619 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση FDG 2672 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση FDG 1300 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση