Μια δωρεάν παράσταση για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή στη Σωτήρα

44504003 1106436729512858 4208789365616279552 o Δήμος Σωτήρας, Θέατρο

Μία παράσταση για όλους με δωρεάν είσοδο αύριο Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

«Ελάτε κόσμε! Ελάτε να παρακολουθήσετε το μυστηριοδέστερο μυστήριο του κόσμου, την πιο ανεξιχνίαστη απόδραση όλων των εποχών, τη σημαντικότερη ιστορία όλων των αιώνων».

Μια ομάδα παράξενων μενεστρέλων καταφθάνει στην πόλη και διηγείται το μυστήριο της εξαφάνισης των παιδιών της Πολιτείας Χάμελιν και άλλες περιπέτειες των κατοίκων της. «Το Μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν» πραγματεύεται τις αρχές της Δημοκρατία, το ρόλο των πολιτικών αρχόντων κάθε δημοκρατικής πολιτείας και την ευθύνη των ψηφοφόρων για τους εκλεγμένους τους.

Ανασκευάζοντας τον Μύθο του Μαγικού Αυλού, η παράσταση ταξιδεύει τον θεατή στον χρόνο και τον καλεί σώσει το παιδί που πρόδωσε μεγαλώνοντας.

Αυτό το θέατρο μέσα στο θέατρο, σε παγκύπρια πρώτη, δίνει στα χέρια του θεατή την εξουσία να επιλέξει το τέλος της ιστορίας και παράλληλα την ευκαιρία να σκεφτεί κι ενδεχομένως να ξαναπεί την δική του ιστορία.

Ένα μεσαιωνικό θρίλερ με πολύ χιούμορ για όλη την οικογένεια!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Συντελεστές:
Κείμενο: Θωμάς Μοσχόπουλος
Σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους
Σκηνικά: Γιώργος Γιάννου
Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου
Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης
Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής

Ερμηνεύουν: Γιάννης Ιωάννου, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Μιράντα Νυχίδου, Γρηγόρης Πετρή, Ξένια Προδρόμου, Αθηνά Σάββα, Κωνσταντίνος Τσιόλης.

Πληροφορίες στο 96297278.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ που διοργανώνουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.