Ο Δήμος Σωτήρας χαρίζει ένα iPhone 11 – Μάθε πώς μπορείς να το διεκδικήσεις

Παγκύπρια πρωτοτυπία: Διαδυκτακά η φετινή φωταγώγηση του Δήμου Σωτήρας - Μεγάλος διαγωνισμός: Παρακολούθησε τη φωταγώγηση και διεκδίκησε ένα iPhone 11!

Στιγμιότυπο 2020 12 03 15.12.47 exclusive, Δήμος Σωτήρας, ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Διαφορετική και συνάμα πρωτότυπη θα είναι φέτος η φωταγώγηση του Δήμου Σωτήρας καθώς θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου του Δήμου Σωτήρας θα γίνει διαδικτυακά και θα προβληθεί μέσω της σελίδας του Δήμου Σωτήρας στο Facebook την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 στις 6 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει διαδικτυακό μουσικό πρόγραμμα με τον Θεόδουλο Λάμπρου, ενώ ο Δήμος Σωτήρας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης οι θεατές θα μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν και μία έξυπνη κινητή συσκευή και συγκεκριμένα ένα iPhone 11 64 GB αξίας €700!

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι φέτος τα Χριστούγεννα είναι αλλιώτικα, όμως όσο αλλιώτικα κι αν είναι, ο Δήμος Σωτήρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να πάψει να προσφέρει στους δημότες του λίγη γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά συνάμα και λίγη ελπίδα που προκύπτει μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων. “Για τον λόγο αυτό, ανέφερε, προσαρμοστήκαμε και ετοιμάζουμε μια αλλιώτικη φωταγώγηση την οποία μπορεί ο καθένας με τη δύναμη της τεχνολογίας να παρακολουθήσει από σπίτι ή από όπου κι αν βρίσκεται και μάλιστα να διεκδικήσει και μία έξυπνη συσκευή, η οποία μας φάνηκε απαραίτητη αυτό το διάστημα για να συνδεθούμε με όσους αγαπάμε.”

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Σωτήρας επισημαίνει ότι δεν πρόκειται περί εκδήλωσης και ως εκ τούτου απαγορεύεται ρητά η παρουσία κοινού. Όλοι οι εργαζόμενοι που απαιτούνται για τη διοργάνωση της εκπομπής, αναφέρεται, και οι υπάλληλοι του Δήμου Σωτήρας θα τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας καθώς και τα διατάγματα για αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Για τη μετάδοση αλλά και πληροφορίες για το πώς να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/sotiramunicipality/posts/1757793861043805

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News

εικόνα Viber 2020 12 02 20 55 21 exclusive, Δήμος Σωτήρας, ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ