ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για καλλιτεχνική εκδήλωση την Κυριακή του Πάσχα

Όλες οι πληροφορίες

dsc 0061 770x396 1 exclusive, Δήμος Παραλιμνίου, Εκδηλώσεις, Πάσχα

Ο Δήμος Παραλιμνίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση για μουσική συναυλία με ελληνικό / κυπριακό παραδοσιακό / λαϊκο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (5 Μαΐου 2024) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Σε περιπτώσεις υποβολής προτάσεων που περιλαμβάνουν συμμετοχή γνωστού/ής καλλιτέχνη/ιδας από Κύπρο ή Ελλάδα, οι προσφορές πρέπει να συνοδεύονται με βεβαίωση εκπροσώπησης καλλιτέχνη.

Προσφοροδότες μπορεί να είναι γραφεία παραγωγών, οργανωμένα πολιτιστικά Σύνολα, μεμονωμένοι καλλιτέχνες.
Όλοι οι πιο πάνω συντελεστές πρέπει να διαθέτουν πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό) και να έχουν διευθετήσει όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις από οποιεσδήποτε Κρατικές Υπηρεσίες.
Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου.

Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι της παράστασης / εκδήλωσης. Την τεχνική υποδομή (φώτα, ήχος, εξέδρα) θα την παρέχει ο Δήμος Παραλιμνίου.

Ο Δήμος Παραλιμνίου δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την πιο χαμηλή ή την οποιαδήποτε πρόταση.

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν και να παραδοθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Δήμο Παραλιμνίου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή12 Απριλίου 2024 στις 12 το μεσημέρι στη διεύθυνση info@paralimni.org.cy με τον τίτλο: “Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για παρουσίαση καλλιτεχνικής εκδήλωσης την Κυριακή του Πάσχα” και να συνοδεύονται με συμπληρωμένη την αίτηση η οποία είναι αναρτημένη στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/NNtNE9bpT9ufqHqG7

Για οποιεσδήποτε απορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλ. 23819338, 23819132, 23819300 ή στην ηλ. διεύθυνση m.pavlikkas@paralimni.org.cy
Δήμος Παραλιμνίου, Πολιτιστική Υπηρεσία