ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε μία ξεχωριστή συναυλία στον Πρωταρά την Κυριακή του Κατακλυσμού η ελληνίδα σταρ

IMG 7826 exclusive

Σε μία κατάμεστη από επισκέπτες πλατεία εκδηλώσεων του Fig Tree Bay η ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε το κοινό σε μία μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού.

Δεκάδες χιλιάδες ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες προτίμησαν για άλλη μια χρονιά τον Πρωταρά για το τριήμερο του Κατακλυσμού και ο Δήμος Παραλιμνίου διοργάνωσε μία ξεχωριστή συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου και την ορχήστρα της δίπλα από την παραλία Fig Tree Bay, μία από τις διασημότερες παραλίες παγκοσμίως.

DJI 0045 exclusive

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης εξέφρασε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση που χαιρετίζει είναι η τελευταία του ως Δήμαρχος Παραλιμνίου. Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος δεν παράλειψε να τονίσει το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο Θεόδωρος Πυρίλλης και να αναφέρει επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι τέσσερεις Αντιδήμαρχοι και οι είκοσι δημοτικοί σύμβουλοι είναι έτοιμοι να εργαστούν εντατικά για το καλό του νέου Δήμου.

IMG 7644 exclusive

Σημαντική αναφορά και ευχαριστίες προς τον Θεόδωρο Πυρίλλη απήυθυναν και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και ο Υφυπουργός Τουρισμού κατά τον σύντομο χαιρετισμό τους, ευχόμενοι παράλληλα καλή αρχή της θητείας του νέου Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Δήμο Παραλιμνίου.

IMG 7695 exclusive