ΣΩΤΗΡΑ: 5α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού (εικόνες)

a 078 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 14 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας τα 5α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Σωτήρας.

a 050 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Κατά τη διάρκεια των βραβείων τιμήθηκαν δημότες της Σωτήρας οι οποίοι κατέκτησαν κατά το 2017 σημαντική αθλητική διάκριση καθώς και άνθρωποι οι οποίοι σημείωσαν σημαντική εθελοντική και φιλανθρωπική δράση στη Σωτήρα.

a 022 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Σωτήρας Αντώνης Κουμή, εκ μέρους του Δημάρχου Σωτήρας εν απουσία του στο εξωτερικό, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη και η Δέσπω Οικονόμου-Σέπου εκπρόσωπος του ΚΟΑ και Επιθεωρήτρια του ΑΓΟ επαρχίας Αμμοχώστου.

a 027 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Κατά τον χαιρετισμό του ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη, τόνισε ότι ο εθελοντισμός δεν έρχεται να επιλύσει τα πολυσύνθετα προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών, αποτελεί όμως ένα μοχλό πίεσης προς τις κυβερνήσεις των κρατών ώστε να αλλάξουν πολιτικές σε ζωτικά θέματα.

a 011 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Ο κ. Γιαννάκη ανέφερε, εξάλλου, ότι και ο αθλητισμός μπορεί να χαρακτηριστεί ως σύστημα αρχών και αξιών που πολλές φορές στηρίζεται σε εθελοντές ή έχει εθελοντική δράση.

a 012 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Και στις δύο περιπτώσεις, πρόσθεσε, υπάρχουν κοινές αξίες και οράματα, μεταξύ άλλων η ενεργοποίηση κυρίως των νέων σε θέματα αθλητισμού και εθελοντισμού και η καθιέρωση της άθλησης και της εθελοντικής προσφοράς ως μέρος της καθημερινότητας και ως στάση ζωής.

a 053 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Τα βραβεία τελούσαν υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ενώ χορηγοί ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου και η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάστηκε από την Αθηνά Λιανού και τον Γιάννη Λαουτάρη.

a 054 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Την εκδήλωση παρουσίαζε η δημοσιογράφος, Άννα Ελευθερίου.

a 006 Εθελοντισμός, Νέα Αμμοχώστου, φιλανθρωπία, Φιλανθρωπικά

Famagusta.News