ΣΩΤΗΡΑ: Ενημέρωση για το “Erasmus+:Νεολαία” από τον Οργ. Νεολαίας

© Robert Kneschke 0 Erasmus+, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Νέα Αμμοχώστου, Νεολαία, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου πραγματοποιεί περιοδεία ενημέρωσης για τις ευκαιρίες που προσφέρει το Ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Erasmus+: Νεολαία.

Η τελευταία ενημέρωση από την περιοδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου στη Σωτήρα.

Οι ευκαιρίες αυτές αφορούν νέους 13-30 ετών, άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με νέους, οργανωμένα σύνολα, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς όπως δήμους, κοινότητες, σχολεία, ιδιωτικές και δημόσιες σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ιδρύματα, σωματεία και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το Erasmus+: Νεολαία ουσιαστικά χρηματοδοτεί σχέδια για ανταλλαγές νέων, για εθελοντική εργασία στην Κύπρο και το εξωτερικό, για κατάρτιση των ατόμων που ασχολούνται επαγγελματικά με τους νέους, για συναντήσεις νέων με φορείς χάραξης πολιτικής αλλά και για το σχηματισμό συμπράξεων ανάμεσα σε φορείς από διάφορους τομείς της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος στο www.erasmusplus.cy και τη σελίδα του αντίστοιχου Facebook Event στο https://www.facebook.com/events/423210104805423

erasmus Erasmus+, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Νέα Αμμοχώστου, Νεολαία, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου