ΣΩΤΗΡΑ: Την Κυριακή το Εθνικό Μνημόσυνο Ηρώων

Ο Δήμος Σωτήρας και η Επιτροπή Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας σας προσκαλούν στο ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο των Πεσόντων Ηρώων και στη Δέηση για εξακρίβωση της τύχης των Αγνοουμένων της Σωτήρας κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974 που θα τελεστεί την Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020 και ώρα 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στη Σωτήρα.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΣΥ και Βουλευτής Αμμοχώστου, κ. Ονούφριος Κουλλά.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Δρ Στέλιος Δ. Χειμώνας.

Θα ακολουθήσουν Κατάθεση Στεφάνων και Τρισάγιο στο νέο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας (πλησίον του Μουσείου Μνήμης ΕΟΚΑ 1955-59) στις 9:30 π.μ. και σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας.

Θα προηγηθεί Πορεία Μνήμης από Έφεδρους Καταδρομείς Σωτήρας στις 7:30 π.μ. από την Αγία Θέκλα μέχρι το Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την Επιτροπή Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας.

(Κατάθεση στεφάνων κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Πολιτισμού γίνεται από: Επίσημο προσκεκλημένο, Ομιλητή, Δήμαρχο Σωτήρας, Εκκλησία Σωτήρας, Εκπαιδευτήρια Σωτήρας, Συγγενείς Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας, Τοπικές Αρχές και Σώματα Ασφαλείας.)