Βασιλική Χατζηαδάμου και Αθηνά Λιανού στη Φωταγώγηση του Δήμου Σωτήρας

Στιγμιότυπο 2017 11 23 17 46 39 Αθηνά Λιανού, Βασιλική Χατζηαδάμου, Δήμος Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου του Δήμου Σωτήρας, αφού τα μεγάλα ονόματα που αναμένεται να συμμετάσχουν είναι η Βασιλική Χατζηαδάμου και η Αθηνά Λιανού.

23783795 880466818776518 8823029409019736444 o Αθηνά Λιανού, Βασιλική Χατζηαδάμου, Δήμος Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 5:30 το απόγευμα και η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια από τη Σωτήρα θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσίασης της βραδιάς, ενώ η Αθηνά Λιανού, γνωστή από τη συμμετοχή της στο φετινό “The Voice” και την καταπληκτική φωνή της, θα τραγουδήσει μαζί με τον Γιάννη Λαουτάρη Χριστουγεννιάτικες και άλλες μπαλάντες.

α3 Αθηνά Λιανού, Βασιλική Χατζηαδάμου, Δήμος Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Κλήρωση ηλεκτρονικών συσκευών για καλό σκοπό

Ο Δήμος Σωτήρας φέτος μας εκπλήσσει για ακόμη μια φορά, καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τάμπλετ, πολυμηχάνημα, ασύρματο ηχείο και συνδρομή antivirus. Το κόστος αγοράς των λαχνών ανέρχεται μόνο στα €2, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα φιλανθρωπικά προγράμματα της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού Σωτήρας.

α1 Αθηνά Λιανού, Βασιλική Χατζηαδάμου, Δήμος Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, επίσης η Συμφωνική Μπάντα “Αρμονία” Δήμου Παραλιμνίου, η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, ενώ τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου θα προσφέρουν διάφορα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Επίσης, για μικρούς και μεγάλους θα υπάρχουν παιχνίδια, όπως φουσκωτά, ξυλοπόδαρος, μπαλονοκατασκευές και face painting.

α4 Αθηνά Λιανού, Βασιλική Χατζηαδάμου, Δήμος Σωτήρας, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News