Ξεσήκωσε το κοινό η συναυλία «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια υπέροχη μουσική βραδιά έζησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής στο αμφιθέατρο XENION παρέα με τους Μικρούς Ρεμπέτες

exof exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μια υπέροχη μουσική βραδιά έζησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής στο αμφιθέατρο XENION παρέα με τους Μικρούς Ρεμπέτες.

Οι Μικροί Ρεμπέτες ξεσήκωσαν το κοινό με ρεμπέτικα τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Μανώλη Χιώτη, Γιώργου Μητσάκη, Γιώργου Ζαμπετα και Μάρκου Βαμβακάρη.

1 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Παρέα με τον Μιχάλη Χατζιημιχαήλ, τη Δημητριάνα Δημητρίου και την Ελένη Μαυρουδή οι Μικροί Ρεμπέτες τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια. Πίσω τους έδωσαν ρέστα ο Αντρέας Γεωργίου στο μπουζούκι, ο Κωνσταντίνος Λιοτατής στην κιθάρα, ο Λεοντής Γεωργίου στο Ακορντεόν, ο Αλέξανδρος Χαραλάμπους στον Μπαγλαμά και μπουζούκι,ο Αναστάσιος Αγγλογάλου στο πιάνο, οι Μέλιος Θεόδωρου και Χρισόστομος Φράγκης στα Κρουστά

3 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο XENION, οι Μικροί Ρεμπέτες υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δημητρίου, χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές ερμηνεύοντας επιτυχίες.

4 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Στην μουσική παράσταση συμμετείχε η σχολή χορού Ζορπάς ενώ όλα τα έσοδα της εισόδου διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ταμείο υποτροφιών του μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου Παραλίμνιου και θα διατεθούν σε μαθητές και φοιτητές.

5 1 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ 6 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ 7 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ 8 exclusive, «Μικροί Ρεμπέτες του Ντουνιά», Μικροί Ρεμπέτες, ΣΥΝΑΥΛΙΑ