Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «BOXEAT Coffee and Healthy snacks»

Ήρθε για να μείνει και να προσφέρει στιγμές με απίστευτές γεύσεις στους επισκέπτες του.

ΒΟΧΕΑΤ Aγαπημένες καφετέριες, BOXEAT Coffee and Healthy snacks

Ήρθε για να μείνει και να προσφέρει στιγμές με απίστευτες γεύσεις στους επισκέπτες του.

Ο λόγος για το ”ΒOXEAT coffee and healthy snacks” που βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, και εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όμορφα διακοσμημένο του χώρο, αλλά και μέσω παραγγελιών take away και delivery.

Aγαπημένες καφετέριες, BOXEAT Coffee and Healthy snacks

Πρόκειται για μια σχετικά καινούργια καφετέρια που άνοιξε με συγκεκριμένους στόχους. Να προσφέρει νόστιμες και υγιεινές επιλογές στους πελάτες του. Το “Healthy Snacks” που αναγράφεται όνομα μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού οι υπάλληλοι του καταστήματος φροντίζουν να προσφέρουν φρέσκα, νόστιμα και φυσικά υγιεινά προϊόντα στους πελάτες του.

Aγαπημένες καφετέριες, BOXEAT Coffee and Healthy snacks

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα ροφήματα και τους καφέδες που μπορεί να βρει κάποιος στο BOXEAT. Mεγάλη ποικιλία από ζεστούς και παγωμένους καφέδες, φρέσκοι χυμοί, milkshakes και τα διάφορα Smoothies αποτελούν μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορεί να απολαύσει κάποιος. Το πιο ωραίο είναι ότι αυτά μπορούν να συνδυαστούν και με νόστιμα γεύματα, τα οποία καλύπτουν ολόκληρη την ημέρα. Στο BOXEAT ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα tost ή sandwich. Oι επιλογές εννοείτε πως είναι πολλές και μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Το μεσημέρι επιπρόσθετα μπορεί να απολαύσει εύκολα και γρήγορα μια νόστιμη και υγιεινή σαλάτα, ενώ το απόγευμα μπορεί να περάσει για να δοκιμάσει τα πεντανόστιμα γλυκά, όπως για παράδειγμα τα ολόφρεσκα Muffins ή Cookies.

εικόνα Viber 2022 10 05 12 08 06 016 Aγαπημένες καφετέριες, BOXEAT Coffee and Healthy snacks

Ωστόσο, το BOXEAT παρέχει λύσεις και για μεγαλύτερες παρέες, αφού διαθέτει Platters από νόστιμα Sandwiches τα οποία σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν.

Aγαπημένες καφετέριες, BOXEAT Coffee and Healthy snacks

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ. Αυτό το διάστημα το BOXEAT έχει σε ισχύ μια μοναδική προσφορά, όπου μεταξύ των ωρών 13:00 – 18:00 οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ της επιλογής τους με μόνο 1,50 ευρώ.

Συνεπώς, εάν είστε άτομο που αρέσκεστε στο να δοκιμάζεται νόστιμες γεύσεις που φτιάχνονται με αγνά και φρέσκα υλικά, υγιεινά ροφήματα και γευστικούς καφέδες, τότε το BOXEAT μπορεί να είναι μία από τις επιλογές σας.

Aγαπημένες καφετέριες, BOXEAT Coffee and Healthy snacks

Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν στο 77 111117, ενώ μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας για delivery μέσω των εφαρμογών «Wolt» και «Foody»

Kαταληκτικά, αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγους μήνες το BOXEAT θα λειτουργήσει και στην Αγία Νάπα, σε ένα όμορφο χώρο που το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσει. Για αυτό, STAY TUNED…!