Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «CASA PIETRA»

Μια από τις φημισμένες καφετέριες της επαρχίας Αμμοχώστου που βρίσκεται στο χωριό Αυγόρου

casa pietra Aγαπημένες καφετέριες, CASA PIETRA

Όλα ξεκίνησαν , πριν από μερικά χρόνια… Όταν μια μικρή σκέψη, εμπλουτίστηκε με πρωτοποριακές ιδέες και σήμερα λειτουργεί κανονικά προσφέροντας καθημερινά ,στον σύγχρονο καταναλωτή, με αγάπη και μεράκι, τον αγαπημένο του καφέ !!! Ο λόγος γίνεται , για το CASA PIETRA .

Μια από τις φημισμένες καφετέριες της επαρχίας Αμμοχώστου που βρίσκεται στο χωριό Αυγόρου.

casa pietra 1 Aγαπημένες καφετέριες, CASA PIETRA

Αναμφισβήτητα τα πάντα είναι εμπνευσμένα από την ίδια την ταυτότητα του χώρου καθώς πρόκειται για ένα πάντρεμα της παράδοσης με την σύγχρονη εποχή. Η καφετέρια λαμβάνει χώρα σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο φτιαγμένο με πέτρα , εξου και η ιταλική ονομασία του , που στα ελληνικά σημαίνει ‘’πέτρινο σπίτι’’. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του κτηρίου που συνδυάζεται με προσεγμένες διακοσμητικές τεχνοτροπίες και γήινα χρώματα που το μετατρέπουν σε ένα καλλιτεχνικά καλαίσθητο ατμοσφαιρικό χώρο με vintage αισθητική.

casa pietra Aγαπημένες καφετέριες, CASA PIETRA

Αξίζει , ακόμη να σημειωθεί πως ο χώρος της καφετέριας δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες από το να χαλαρώσουν μέχρι και να εργαστούν. Εύκολα μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί τον εσωτερικό χώρο που αποπνεέει ζεστασιά και ηρεμία για διάβασμα , meetings κ.α. Από την άλλη ο δε, εξωτερικός χώρος ; Είναι η πινελιά που κάνει το χώρο να μοιάζει ειδυλλιακό αφού αποτελείται από μια εξωτερική αυλή , στην οποία μπορεί κάνεις να απολαύσει τα εδέσματα του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

casa pietra 5 Aγαπημένες καφετέριες, CASA PIETRA

Τέλος ,ο επισκέπτης , σαφώς και μπορεί να απολαύσει τον καφέ της αρεσκείας του , από τα χέρια έμπειρων μπαρίστων με μεγάλη προσοχή και μαεστρία. Εκτός αυτού όμως μπορεί να βρεί άλλα ροφήματα με ποικιλία γεύσεων , ζεστά και κρύα ώστε να γίνεται δυνατή η εξυπηρέτηση όλων των γούστων. Και φυσικά ,δεν θα μπορούσε να μην συνδυάζονται όλα αυτά με σνακς και γλυκά που μπορείτε να βρείτε στο εν λόγω κατάστημα !

casa pietra 2 Aγαπημένες καφετέριες, CASA PIETRA

Για αυτούς και άλλους τόσους λόγους το CASA PIETRA εδώ και πέντε χρόνια αποτελεί το καθημερινό στέκι για μικρούς και μεγάλους.