Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «COSTA COFFEE»

Πέραν από τον καλό καφέ, τα Costa Coffee έχουν επενδύσει και στην γκάμα φαγητού που προσφέρετε στις καφετέριες της αλυσίδας

costa coffee 232 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee

Τα Costa Coffee δημιουργήθηκαν το 1971 στο Λονδίνο από δυο αδέλφια Ιταλούς, τους Sergio και Bruno Costa με όραμα να εμπνεύσουν τον κόσμο να αγαπήσει τον καλό και ποιοτικό καφέ. Σήμερα τα Costa Coffee είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη με 4.071 καταστήματα σε 32 χώρες και πάνω από 3.500 συνεργάτες. Στην Κύπρο το πρώτο κατάστημα Costa Coffee άνοιξε τις πόρτες του το 2005 και από τότε το πάθος και η αφοσίωση στην παροχή εμπειριών υψηλής ποιότητας καφέ, οδήγησε στο να ανοίξουν ακόμα 24 καταστήματα Παγκύπρια.

costacoffee4242 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee thumbnail Costa 1 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee

Τα Costa Coffee πάντοτε επιδιώκουν την καινοτομία, γι’ αυτό και η αλυσίδα έχει λανσάρει εδώ και 2 χρόνια την εφαρμογή Costa Coffee Club Cyprus που είναι διαθέσιμη στους χρήστες μέσω Google Play & App Store και μέσω της οποίας οι κάτοχοι απολαμβάνουν μια σειρά αποκλειστικών προνομίων. Οι πελάτες των Costa Coffee έχουν αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό την εφαρμογή και το Costa Coffee Club Cyprus διατηρεί πάνω από 50.000 ενεργά μέλη.

costa coffee1 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee

Πέραν από τον καλό καφέ, τα Costa Coffee έχουν επενδύσει και στην γκάμα φαγητού που προσφέρετε στις καφετέριες της αλυσίδας. Οι γαστρονομικές εκπλήξεις δεν έχουν τέλος στα Costa Coffee τα οποία για ακόμη μια φορά καινοτομούν και εντυπωσιάζουν, λανσάροντας μια εντελώς ανανεωμένη σειρά φαγητού που έρχεται για να ικανοποιήσει και τα γούστα των πιο απαιτητικών πελατών τους. Φέροντας και αυτή τη φορά την υπογραφή του γνωστού chef Χρίστου Ποτσίδη, η νέα γκάμα φαγητού των Costa Coffee παρασκευάζεται στην υπερσύγχρονη και πιστοποιημένη κουζίνα της αλυσίδας και χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, τη λεπτομέρεια και τις ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες γεύσεις όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια.

costa coffee343 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee costacoffe33243 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee

Στην περιοχή Αμμοχώστου η αλυσίδα διατηρεί 2 καταστήματα, ένα στον Πρωταρά στο ξενοδοχείο Odessa και ένα στην Αγία Νάπα στο ξενοδοχείο Faros, καθώς και 3 κιόσκια (Marlita, Vrissiana & Christofinia) τα οποία λειτουργούν κατά την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο.

costa coffee 1 Aγαπημένες καφετέριες, Costa Coffee