Έξοδος

Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «COSTA COFFEE»

Τα Costa Coffee δημιουργήθηκαν το 1971 στο Λονδίνο από δυο αδέλφια Ιταλούς, τους Sergio και Bruno Costa με όραμα να εμπνεύσουν τον κόσμο να αγαπήσει τον καλό και ποιοτικό καφέ. Σήμερα τα Costa Coffee είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη με 4.071 καταστήματα σε 32 χώρες και πάνω από 3.500 συνεργάτες. Στην Κύπρο το πρώτο κατάστημα Costa Coffee άνοιξε τις πόρτες του το 2005 και από τότε το πάθος και η αφοσίωση στην παροχή εμπειριών υψηλής ποιότητας καφέ, οδήγησε στο να ανοίξουν ακόμα 24 καταστήματα Παγκύπρια.

Τα Costa Coffee πάντοτε επιδιώκουν την καινοτομία, γι’ αυτό και η αλυσίδα έχει λανσάρει εδώ και 2 χρόνια την εφαρμογή Costa Coffee Club Cyprus που είναι διαθέσιμη στους χρήστες μέσω Google Play & App Store και μέσω της οποίας οι κάτοχοι απολαμβάνουν μια σειρά αποκλειστικών προνομίων. Οι πελάτες των Costa Coffee έχουν αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό την εφαρμογή και το Costa Coffee Club Cyprus διατηρεί πάνω από 50.000 ενεργά μέλη.

Πέραν από τον καλό καφέ, τα Costa Coffee έχουν επενδύσει και στην γκάμα φαγητού που προσφέρετε στις καφετέριες της αλυσίδας. Οι γαστρονομικές εκπλήξεις δεν έχουν τέλος στα Costa Coffee τα οποία για ακόμη μια φορά καινοτομούν και εντυπωσιάζουν, λανσάροντας μια εντελώς ανανεωμένη σειρά φαγητού που έρχεται για να ικανοποιήσει και τα γούστα των πιο απαιτητικών πελατών τους. Φέροντας και αυτή τη φορά την υπογραφή του γνωστού chef Χρίστου Ποτσίδη, η νέα γκάμα φαγητού των Costa Coffee παρασκευάζεται στην υπερσύγχρονη και πιστοποιημένη κουζίνα της αλυσίδας και χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, τη λεπτομέρεια και τις ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες γεύσεις όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια.

Στην περιοχή Αμμοχώστου η αλυσίδα διατηρεί 2 καταστήματα, ένα στον Πρωταρά στο ξενοδοχείο Odessa και ένα στην Αγία Νάπα στο ξενοδοχείο Faros, καθώς και 3 κιόσκια (Marlita, Vrissiana & Christofinia) τα οποία λειτουργούν κατά την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο.

 

Ροη Ειδησεων

ΣΩΤΗΡΑ: Τρίτη της Λαμπρής με παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας και το Κέντρο Νεότητος Σωτήρας έχοντας ως στόχο να κρατήσουν ζωντανά…

7 Μαΐου, 2024

Βραζιλία: Η γυναίκα που πήγε τον νεκρό θείο της στην τράπεζα να της υπογράψει δάνειο σπάει τη σιωπή της

Η Érika de Souza Vieira Nunes από τη Βραζιλία σόκαρε την τοπική κοινωνία και όχι…

7 Μαΐου, 2024

Σε 503 ανήλθαν οι εξώδικες τροχαίες καταγγελίες το Πάσχα

Τα μέλη της Τροχαίας παγκύπρια από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι χθες Δευτέρα, προέβηκαν σε 503…

7 Μαΐου, 2024

Eurovision 2024: Απόψε ο Α’ Ημιτελικός με την Κύπρο – Η σειρά εμφάνισης των χωρών

Η "καρδιά" του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision "χτυπάει" απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας και…

7 Μαΐου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Με Παραδοσιακή πατινάδα και μουσικοχορευτική εκδήλωση «Το Παναΰριν τ’ Άη Γιωρκού» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 6 Μαΐου 2024 στην πλατεία…

7 Μαΐου, 2024

Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες των ξενοδοχείων

Χαμηλότερες από το 2023 αναμένονται οι πληρότητες των ξενοδοχείων της Κύπρου το καλοκαίρι του 2024…

7 Μαΐου, 2024