Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «LIQUID CAFE n’ BAR»

Εκλεκτός καφές, μοναδικά πιάτα σε γεύση και εμφάνιση, ευφάνταστα κοκτέιλ, λαχταριστά γλυκά, όλα φτιαγμένα από έμπειρο προσωπικό

liquid2 Aγαπημένες καφετέριες, Liquid Café n’ Bar

Το Liquid Café n’ Bar είναι το πιο πολυσύχναστο καφεστιατόριο της επαρχίας Αμμοχώστου και έχει καταφέρει να κερδίσει τους εκλεκτούς πελάτες του προσφέροντας τις πιο όμορφες γευστικές εξορμήσεις. Δεν είναι τυχαίο που για χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο της εστίασης εξαιτίας των μοναδικών επιλογών σε φαγητό και ποτό.

liquid1 Aγαπημένες καφετέριες, Liquid Café n’ Bar liquid2 Aγαπημένες καφετέριες, Liquid Café n’ Bar

Εκλεκτός καφές, μοναδικά πιάτα σε γεύση και εμφάνιση, ευφάνταστα κοκτέιλ, λαχταριστά γλυκά, όλα φτιαγμένα από έμπειρο προσωπικό, το όποιο πάντα με μεράκι και αφοσίωση είναι έτοιμο να καλωσορίσει και να εντυπωσιάσει τον κάθε πελάτη.

liquid5 Aγαπημένες καφετέριες, Liquid Café n’ Bar

Χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες το Liquid Café n’ Bar προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα γευστικά ταξίδια δημιουργώντας πιάτα με μοναδικές γαστρονομικές πινελιές που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

liquid4 Aγαπημένες καφετέριες, Liquid Café n’ Bar

Το Liquid Café n’ Bar, ταυτόχρονα, αποτελεί μια all day επιλογή για να απολαύσει κανείς ένα ξεχωριστό πρωινό, ένα εκπληκτικό brunch, ένα γευστικό γεύμα, ένα δροσερό πότο, ένα νόστιμο επιδόρπιο χαλαρώνοντας με οικογένεια και φίλους. Το παραδοσιακό English Breakfast, οι γνωστές και πάντα νόστιμες αμερικάνικες τηγανίτες, το ζουμερό Black Angus Burger, το κλασικό Mojito’s και η πεντανόστιμη Coconut Chocolate Sphere «συναντιούνται» στο μενού μας και «ταξιδεύουν» όλους σε ξεχωριστές οδούς… γεύσεων!

liquid3 Aγαπημένες καφετέριες, Liquid Café n’ Bar

Είτε προτιμήσετε μια χαλαρή έξοδο ή ένα ρομαντικό βράδυ, είτε επιλέξετε συζήτηση με φίλους είτε παρακολούθηση του αγαπημένου σας ποδοσφαιρικού αγώνα, τότε το Liquid Café n’ Bar είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων σε μια όμορφη και συγχρόνως ζεστή ατμόσφαιρα με φιλόξενο προσωπικό.