Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «MACCADAM ALL DAY»

Ανανεωμένο και πλήρες υποσχόμενο δηλώνει την παρουσία του και φέτος το «Maccadam All day»

maccadam3423 Aγαπημένες καφετέριες, MACCADAM ALL DAY

Ανανεωμένο και πλήρες υποσχόμενο δηλώνει την παρουσία του και φέτος το «Maccadam All day». Πρόκειται για ένα μαγαζί που δεν χρειάζεται συστάσεις αφού αυτό μας πρωτογνώρισε και έβαλε για τα καλά το brunch στην καθημερινότητα μας.

Έχει γίνει γνωστό παγκύπρια και φημίζεται για την λεπτομέρεια που έχει στη διακόσμηση του σε συνδυασμό με τα νόστιμα πιάτα του και τα ξεχωριστά ροφήματα του που ακολουθούν τις γραμμές των ελληνικών All Day μαγαζιών. Χωρίς να χάνουν στιγμή υπεύθυνοι και ο καταξιωμένος σεφ του μαγαζιού, δημιούργησαν και φέτος το ανανεωμένο μενού που υπόσχεται καινούργιες γευστικές απολάυσεις για τους λάτρεις του bruch αλλά μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις αφού τέλος Οκτωβρίου θα ενσωματωθούν αρκετά all day πιάτα για να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

MACCADAM5 Aγαπημένες καφετέριες, MACCADAM ALL DAY

Ένα μενού πλημμυρισμένο από επιλογές γλυκές, αλμυρές, κοσμοπολίτικες γεύσεις κάποιες από αυτές χορτοφαγικές αλλά ακόμη και πιο υγιεινές που εξυπηρετούν όλα τα γούστα.

MACCADAM 2 Aγαπημένες καφετέριες, MACCADAM ALL DAY

Αν είστε λάτρεις των γλυκών γεύσεων, αξίζει να επιλέξετε τα pancakes Nutella Monkey, το οποία σερβίρονται με μπανάνα, μπισκότο, νουτέλα, bueno και φουντούκι. Αν όμως είστε της υγιεινής διατροφής το Pure Pro- tein που αποτελείται από πολύσπορο ψωμί, σπανάκι, μανιτάρια, λιαστές ντομάτες και ασπράδια αυγού είναι χωρίς αμφιβολία η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του Fitness.

MACCADAM3 Aγαπημένες καφετέριες, MACCADAM ALL DAY MACCADAM1 Aγαπημένες καφετέριες, MACCADAM ALL DAY

Το Maccadam All Day έχει ανοικτές τις πόρτες του από τις 09:00-01:30 και η κουζίνα με την αλλαγή του ανανεωμένου μενού θα είναι διαθέσιμη από τις 10:00-23:00.

MACCADAM6 Aγαπημένες καφετέριες, MACCADAM ALL DAY

Οι busy λάτρεις του Maccadam All Day μπορούν να εξυπηρετηθούν με Take Away ή Delivery από τις εφαρμογές Foody,Wolt ή Bolt.