Αγαπημένες καφετέριες: Σας συστήνουμε το «THE LOOP»

Με λίγες λέξεις.. εξαιρετικό Brunch, θεσπέσιοι φρέσκοι χυμοί, καφέδες και πεντανόστιμα γλυκά.

THE LOOP2 Aγαπημένες καφετέριες, The Loop

Aπό που να αρχίσεις και που να τελειώσεις…

Το «The Loop» ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2020 για να «ταράξει» τα νερά και να προσφέρει πολλαπλές επιλογές, με στόχο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Με λίγες λέξεις.. εξαιρετικό Brunch, θεσπέσιοι φρέσκοι χυμοί, καφέδες και πεντανόστιμα γλυκά.

viber image 2022 10 05 20 26 27 989 Aγαπημένες καφετέριες, The Loop

Ας ξεκινήσουμε όμως από την εξαιρετική του τοποθεσία, η οποία βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο στο Παραλίμνι, την οδό 1ης Απριλίου. Ένας χώρος με εντυπωσιακή και μοντέρνα διακόσμηση, pet-friendly, που σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το γεύμα και το ρόφημα της επιλογής σου. Α! Το καλύτερο είναι πως ο χώρος είναι ιδανικός και για χειμώνα αλλά και για καλοκαίρι, αφού μπορεί να είναι τόσο δροσερός αλλά και τόσο ζεστός αντίστοιχα. Για το προσωπικό του καταστήματος δεν χρειάζονται καν συστάσεις, αφού με την πρώτη σας επίσκεψη θα σας κερδίσει το χαμόγελο τους και η καλή τους διάθεση, με στόχο την εξαιρετική εξυπηρέτηση σας.

viber image 2022 10 05 20 26 28 469 Aγαπημένες καφετέριες, The Loop

Τα «δύσκολα» θα αρχίσουν όταν πάρετε στα χέρια σας το μενού και δείτε τις επιλογές . Αλμυρό ή Γλυκό; Ή μήπως ένας συνδυασμός των δύο; Στο «Τhe Loop» θα βρεις τα πάντα!! Εννοείτε πως υπάρχουν και οι επιλογές για χορτοφάγους και Vegan, αλλά και οι επιλογές για άτομα τα οποία επιλέγουν να τρέφονται υγιεινά. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε και κάποια πιάτα που δοκιμάσαμε. To «The Hangover Brunch», με αυγά τηγανητά, τραγανό μπείκον, τηγανιτές πατάτες και καραμελωμένα κρεμμύδια, σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. H Vegan επιλογή θα προτείνουμε είναι το «Buddha bowl», με ρύζι, λαχανικά, falafel, beetroot pate, καραμελωμένα κρεμμύδια και μάνγκο sos. Για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, προτείνουμε το γιαούρτι με homemade granola, φρούτα εποχής και μέλι. Οι επιλογές και οι γεύσεις είναι πολλές στο μενού είναι πολλές και σας καλούμε να τις εξερευνήσετε.

 

viber image 2022 10 05 20 26 28 899 Aγαπημένες καφετέριες, The Loop viber image 2022 10 05 20 26 28 676 Aγαπημένες καφετέριες, The Loop

Και αφού η επιλογή γεύματος τελειώσει, σειρά παίρνει το ρόφημα. Σπιτική λεμονάδα, Smoothies για όλα τα γούστα, διάφοροι καφέδες και φρέσκοι χυμοί αποτελούν λίγες από τις επιλογές που θα βρείτε στο μενού του καταστήματος.

Να είστε βέβαιοι πως και οι μουσικές επιλογές του καταστήματος θα συμβάλουν στο να έχετε μια ευχάριστη παραμονή στο κατάστημα, απολαμβάνοντας το κάθε δευτερόλεπτο.

Eπιπρόσθετα, το αποκλειστικό κομψό ιδιωτικό σαλόνι του The Loop Exclusive στον επάνω όροφο είναι η τέλεια επιλογή όταν χρειάζεστε απεγνωσμένα να πάρετε ένα πρωινό, brunch ή μεσημεριανό γεύμα. Τα πάρτι αποχώρησης, οι εορτασμοί ομάδας, οι συναντήσεις φίλων και οι συναντήσεις εταιρειών φιλοξενούνται στο The Loop Exclusive. Έχει υπέροχο μέγεθος – αρκετά μικρό για να νιώθεις ακόμα οικεία, αλλά αρκετά μεγάλο για να μην χρειάζεται να ανησυχείς για αμήχανες σιωπές. Κάντε κράτηση στο The Loop Exclusive για μια μοναδική εμπειρία.

C9B156F2 82DA 4B40 B299 C6D73308B5BF Aγαπημένες καφετέριες, The Loop

Το «The Loop» λειτουργεί καθημερινά μεταξύ των 7:00 – 17:00, ενώ υπάρχει δυνατότητα για επιλογή «take away», καθώς και delivery μέσω της εφαρμογής «Wolt».

428EB729 8773 4A64 89F8 5EAD7ADE0A8A Aγαπημένες καφετέριες, The Loop

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23740707. Να είστε βέβαιοι πως σας περιμένουν με χαμόγελο! Kαι όπως λέει και το Wifi Password, “Stay in «Τhe Loop»”