Δυο εξαιρετικές επιλογές για ψάρι σε Πρωτάρα και Αγία Νάπα

Ισαάκ (Isaac Taverna)

 

Η παραδοσιακή ψαροταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna) στην Αγία Νάπα αποτελεί σταθερή αξία και αγαπημένο στέκι όσων μπορούν να εκτιμήσουν το καλό ψάρι. Η ταβέρνα βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, δίνοντας σου τη δυνατότητα να απολαύσεις τη θάλασσα με όλες σου τις αισθήσεις.

Στο μενού θα βρεις φρέσκους και προσεγμένους ψαρομεζεδες, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά όλα μαγειρεμένα με φινέτσα. Ανάμεσα σε αυτά είναι, τα seafood lazania, to sauté καλαμάρι αλλά και πιάτα όπως ο μουσακάς, το στιφάδο και το κλέφτικο.

Τα καλομαγειρεμένα πιάτα, το σέρβις και η πανοραμική θέα με το λιμανάκι της Αγία Νάπας αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας της ταβέρνας εδώ και 10 χρόνια.

Στην ταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna) οι υπέροχες γευστικές απολαύσεις ενισχύονται από το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου πλαισιώνει τις βραδιές, με ελληνικές και κυπριακές μελωδίες αλλά και με παραδοσιακούς χορούς.

Πραγματικά είναι μια εξαιρετική επιλογή για φαγητό και διασκέδαση που θα σας μείνει αξέχαστη!

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 38, Κατάστημα 76- Λιμανάκι Αγίας Νάπας
Τηλ: 23723586/99130423
Email: [email protected]
Ώρες λειτουργίας: Από τις 10:00 π.μ (για ποτό)
Από τις 12:00μ.μ – 23:30.μ.μ (για φαγητό)
-ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟΧΡΟΝΑ-

Εστιατόριο Καλαμιές

Το εστιατόριο Καλαμιές είναι σαν ένα κάστρο χτισμένο πάνω από στη θάλασσα στην περιοχή Περνέρα του Πρωταρά, που είναι γεμάτο με γευστικούς θησαυρούς.

Το εστιατόριο αυτό αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών. Το μενού είναι μεγάλο και τα ψάρια που διαθέτει πάντα φρέσκα. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και οι ιδιοκτήτες, με αρχηγό την κυρία Μαρία, φροντίζουν ώστε πάντα να έχει στο εστιατόριο τα καλύτερα ψάρια.

Πλούσιοι ψαρομεζέδες, μεγάλη γκάμα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αστακούς, μύδια, στρείδια, χτένια, όλα φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Εξαιρετικές επιλογές θεωρούνται τα προσεγμένα πιάτα Tuna Tartare καθώς και το Salmon Carpaccio. Επίσης, οι σαλάτες είναι φτιαγμένες με υλικά πρώτης ποιότητας και με μεγάλη φαντασία.

Μία επίσκεψη στο εστιατόριο Καλαμιές αρκεί για να σας πείσει πως το ποιοτικό φαγητό δεν είναι πολυτέλεια για λίγους!

Διεύθυνση: Ελλήνων 40- Περνέρα-Πρωταράς , 5295
Τηλ: 23831145
Φαξ: 23832055
Email: [email protected]
Ώρες λειτουργίας: 11:00π.μ- 23:00 μ.μ
Ανοιχτά από: 01 Μαρτίου- 31 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγαλείο Τρισόκκα – Ζήτησε να ξαναοριστεί ο αγώνας που «κέρδισε» λόγω ασθένειας των αντιπάλων