Copy of Main Image x2 20 promo, ΕΞΟΔΟΣ

Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο Καμπαναρκό!

Αν ανήκεις σε εκείνη την ομάδα που θα κάνει Πάσχα εκτός σπιτιού, τότε σου έχουμε την λύση! Εορταστικό διήμερο τις μέρες του Πάσχα στο Καμπαναρκό

Στην Δερύνεια, μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής, σου υπόσχεται αυθεντικό κυπριακό φαγητό, αποτελούμενο από μία πλούσια ποικιλία καλομαγειρεμένων πιάτων ακολουθώντας πάντα κυπριακές, παραδοσιακές συνταγές προσθέτωντας κάθε φορά την δική του πινελιά εμπειρίας!

Και ο λόγος για την ταβέρνα Καμπαναρκό!

Εορταστικό διήμερο τις μέρες του Πάσχα

Στο Καμπαναρκό θα νιώσεις σαν να είσαι στο σπίτι σου. Η ατμόσφαιρα φιλική και το φαγητό… σαν της μαμάς! Τι πιο όμορφο ένα τραπέζι να γεμίζει με αγαπημένα πρόσωπα, ωραίες μυρωδιές και γεύσεις μαγικές.

Στο Πασχαλινό τραπέζι του Καμπαναρκού την τιμητική του θα έχει το κρέας, και μάλιστα στη σούβλα! Αρνάκι, κοτόπουλο, χοιρινό, και ό,τι άλλο παραδοσιακό βάλει ο νους σου θα βρίσκεται στη διάθεσή σου. Και, όλα αυτά; Χωρίς κόπο και χρόνο. Πέρα από τις σούβλες, στο μενού του Καμπαναρκού θα βρεις και ένα σωρό άλλα πασχαλινά εδέσματα που θα σε βάλουν σε μια άκρως πασχαλινή διάθεση.

Ένα Πάσχα γεμάτο παραδοσιακό φαγητό και όχι μόνο αφού την Κυριακή το μεσημέρι και την Δευτέρα το βράδυ, οι μουσικοί Γιώτα Χρίστου, Θεόδουλος Λάμπρου και Αντρέας Γιαπάνη, πιστοί στο στέκι τους θα σου κρατήσουν συντροφιά και το Πάσχα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγεις χορτάτος και ενθουσιασμένος από την εμπειρία. Για αυτό το Πάσχα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… Καμπαναρκό!

Ανοικτά Κυριακή μεσήμερι και Δευτέρα Μεσημέρι και Βράδυ. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 23743943 και 96423838.

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 32, Δερύνεια

Facebook: Ταβέρνα Καμπαναρκό